Στο σπίτι της Kendall Jenner | Η ρουστίκ αισθητική και το εντυπωσιακό βεστιάριο

Η Kendall φωτογραφίζεται μέσα στο σπίτι της στο Los Angeles και εξομολογείται την αγάπη της για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγες μόνο μέρες αφού η Gigi Hadid αποκάλυψε γωνιές τους σπιτιού της, η Kendall Jenner ξενάγησε το περιοδικό  Architectural Digest στο σπίτι της στο Los Angeles.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί η Kim Kardashian να επιλέγει μίνιμαλ διακόσμηση και η Kylie Jenner να δείχνει την προτίμησή της στο glamour και την πολυτέλεια, η ωστόσο Kendall φαίνεται πως ακολουθεί μια πιο boho προσέγγιση όσον αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού της.

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο ότι στόχος της ήταν να μετατρέψει το σπίτι της σε ένα καταφύγιο χαλάρωσης και ηρεμίας. Σε γενικές γραμμές τα χρώματα που κυριαρχούν είναι neutral, ενώ αισθητή είναι και η απουσία της τηλεόρασης από το καθιστικό. Το coziness ενισχύεται από αφράτα μαξιλάρια, ιδιαίτερα χαλιά, αναπαυτικούς καναπέδες και τζάκια.

Η Kendall μετακόμισε σε αυτό το σπίτι πριν περίπου 1,5 μήνα, και όπως φαίνεται ασχολήθηκε πολύ με την διακόσμηση του εσωτερικού του. " Είχα πάντα όνειρο να κάνω ένα τέτοιο αφιέρωμα, καθώς έχω μια τεράστια (κάπως κρυφή) αγάπη για τα ακίνητα και τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Τραβήξαμε αυτές τις φωτογραφίες λίγο πριν την καραντίνα και μοιάζει να έχουν περάσει αιώνες", έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ