40 χρόνια Michael Kors | Το λαμπερό fashion show στο Broadway

H Fall - Winter 2021 συλλογή του οίκου είχε επετειακό χαρακτήρα.

To "timeless glamour" και το "polish style" ήταν στο επίκεντρο της νέα κολεξιόν του Michael Kors για σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2021 που ο οίκος παρουσίασε μ' ένα fashion show οργανωμένο ως ...θεατρική πρεμιέρα στο Broadway. Ο νεοϋορκέζικος δρόμος που φιλοξενεί τα περισσότερα επαγγελματικά θέατρα της αμερικανικής μεγαλούπολης κι έχει συνδέσει το όνομά του με σπουδαίες παραστάσεις, έγινε η πασαρέλα για τα μοντέλα του Αμερικανού σχεδιαστή για το show με το οποίο γιόρτασε τα 40 χρόνια λειτουργίας του οίκου

Στο εντυπωσιακό runway με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό από τις neon επιγραφές και τα street lights, συμμετείχαν διάσημα μοντέλα - μούσες του Kors, όπως τα supermodels των '90s Naomi Campbell, Helena Christensen και Carolyn Murphy και οι νεότερες σταρ του modeling, Irina Shayk, Bella Hadid και Ashley Graham. 

Η επιλογή του Broadway από τον Kors είχε, επίσης, συμβολικό χαρακτήρα αφού ο σχεδιαστής θέλησε να στηρίξει τον κόσμο του θεάτρου, που επλήγη από την πανδημία covid-19. H αμέσως προηγούμενη συλλογή του, η SS21, ήταν αφιερωμένη στους κήπους της Νέας Υόρκης και την αναγέννηση. 

Η συλλογή 

Με τη σκέψη του στις λαμπερές πρεμιέρες του Broadway, αλλά και την ανάγκη για λίγο περισσότερο glam στη μετά - κόβιντ εποχή, η νέα συλλογή διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να αποτυπώσουν την αίγλη στο στιλ: πούλιες, metallics, δαντέλες, κρύσταλλοι, φτερά, tuxedo σακάκια και γούνες. Όμως, το κομψό evening dressing στηv FW21 συλλογή Michael Kors δεν είναι το μοναδικό κυρίαρχο, αφού ο σχεδιαστής έχει φροντίσει για να συμπεριλάβει τις πιο sharp προτάσεις για τις καθημερινές εμφανίσεις της σύγχρονης, δυναμικής γυναίκας: pinstripes, houndstooth και glen καρό συνυπάρχουν σε tailored παλτό και κοστούμια (με παντελόνι ή φούστα), ενώ αισθητική είναι και η παρουσία σε αντίστοιχα looks του zebra και του leopard print.

O Kors συμπεριλαμβάνει, επίσης, το έντονο κόκκινο με luxe λεπτομέρειες στα looks του, όπως elavated διαχρονικές επιλογές (καμηλό παλτό, δερμάτινα, καμπαρντίνες) σε ουδέτερους τόνους. 

Δείτε το video με το fashion show

Τα Looks

H Naomi Campbell

H Helena Christensen

H Bella Hadid

H Ashley Graham

Η Irina Shayk 

H Carolyn Murphy

H Bella Hadid

H Carolyn Merphy

H Shalom Harlow