5 στιλ παντελονιών που αξίζει να προσθέσετε φέτος στην γκαρνταρόμπα σας

Τα παντελόνια που πρωταγωνιστούν στη μόδα της σεζόν.

Είναι η πρώτη σκέψη που κάνει μία σύγχρονη γυναίκα όταν θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο που χαρακτηρίζεται από φινέτσα και άνεση. Είναι μία από τις πρώτες αγορές που κάνουμε κάθε φορά που ξεκινά μία νέα σεζόν και εκείνο το item που μέσα στον χρόνο έχει αναδειχθεί ως σύμβολο της γυναικείας ενδυνάμωσης. Ο λόγος για το παντελόνι, το οποίο εδώ και δεκαετίες κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται αυτοπεποίθηση.

Έχοντας ήδη καλωσορίσει το φθινόπωρο και έχοντας κάνει κάποιες από τις πρώτες must have αγορές, αυτή την περίοδο μπορούμε να εντρυφήσουμε καλύτερα και περισσότερο στα bottom trends που αξίζουν την προσοχή μας. Εκτός από τα tailored παντελόνια και τα τζιν σε ίσια γραμμή που βρίσκονται σε αυτή τη λίστα και έχουν διαχρονικό χαρακτήρα, τα δερμάτινα παντελόνια και τα cargo pants είναι επίσης δύο στιλ παντελονιών που αναλαμβάνουν να κάνουν refresh στο ντύσιμό σας.

#1 Μαύρο tailored παντελόνι 

Ένα μαύρο tailored παντελόνι είναι η επιτομή της κομψότητας και της φινέτσας. Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των ηλικιών, με διαφορετικό στιλ και σωματότυπο. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί στο γραφείο έως τη βραδινή έξοδο, δοκιμάζοντας διάφορα στιλιστικά combos. 

5 στιλ παντελονιών που αξίζει να προσθέσετε φέτος στην γκαρνταρόμπα σας

#2 Cargo παντελόνι

Τα cargo pants έκαναν την εμφάνισή τους στο ένδυμα ως στολές εργασίας και είχαν ως στόχο να προσφέρουν άνεση και πρακτικότητα στο άτομο που τα φορά. Φέτος, ανήκουν στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις της μόδας και είναι ένα από τα πιο άνετα bottoms που μπορείτε να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας. 

cargo

#3 Δερμάτινο παντελόνι

Το δερμάτινο παντελόνι σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το καφέ έχει ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με τα υφασμάτινα παντελόνια, ωστόσο έχει μία έξτρα ικανότητα. Αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση χωρίς να καταβάλετε καμία προσπάθεια. Τα δερμάτινα pants πρωταγωνιστούν στο street style του φθινοπώρου και είναι η αγορά που αξίζει να κάνετε δίχως δεύτερη σκέψη. 

dermatino

#4 Flared  παντελόνι 

Ξεκίνησε την πορεία του στον κόσμο της μόδας τη δεκαετία του '70 και μέχρι σήμερα είναι ένα από τα πιο κομψά και κολακευτικά παντελόνια. Ο λόγος για το flared παντελόνι που συγκαταλέγεται επίσης στις must αγορές της σεζόν. 

flared

#5 Τζιν σε ίσια γραμμή 

Υπάρχει ένας ξεχωριστός στιλιστικός κανόνας που αφορά τα τζιν παντελόνια και το πως θα επιλέξετε την ιδανική γραμμή για εσάς. Σύμφωνα με αυτόν, κάθε γυναίκα αξίζει να ενημερώνεται για τα denim trends, ωστόσο να εμπλουτίζει τη γκαρνταρόμπα της με τα τζιν παντελόνια που ταιριάζουν στον δικό της σωματότυπο. Τα τζιν σε ίσια γραμμή βέβαια καταφέρνουν να κολακεύουν τις περισσότερες σιλουέτες, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο μία θέση στη λίστα με τα απαραίτητα bottoms του φθινοπώρου. 

jean

Editor's Picks

Μαύρο tailored παντελόνι

Μαύρο tailored παντελόνι

Μαύρο παντελόνι The Row

Μαύρο tailored παντελόνι Cos

Cargo παντελόνι

Cargo παντελόνι

Cargo παντελόνι Simone Rocha

Cargo παντελόνι Zara

Δερμάτινο παντελόνι

Δερμάτινο παντελόνι

Δερμάτινο παντελόνι σε ανοιχτή καφέ απόχρωση Chloé

Δερμάτινο παντελόνι Gucci

Flared τζιν παντελόνι

Flared τζιν παντελόνι

Flared τζιν Max Mara

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι καμπάνα με ραφές Massimo Dutti

Τζιν σε ίσια γραμμή

Τζιν σε ίσια γραμμή

Ψηλόμεσο straight τζιν Khaite

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή Tommy Hilfiger