Φεστιβάλ Βενετίας| Η Cate Blanchett με ένα καταπληκτικό χειροποίητο top Alexander McQueen που είχε ξαναφορέσει

Η ηθοποιός επιμένει στη δέσμευσή της να ανακυκλώνει παλιότερα looks.

Η Cate Blanchett το είπε και το έκανε: δεσμεύτηκε να κρατήσει μια πιο ηθική στάση απέναντι στις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και ως πρόεδρος του Φεστιβάλ Βενετίας έχει εμφανιστεί μόνο με δημιουργίες που έχει ξαναφορέσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την αρχή έκανε στην έναρξη του Φεστιβάλ όπου η ηθοποιός φόρεσε ένα navy blue sequin φόρεμα  Esteban Salazar, που είχε φορέσει ξανά σε πρεμιέρα της το 2015. Και τώρα, στη 2η μέρα, η Blanchett ανέσυρε με τη βοήθεια της στιλίστριάς της Elizabeth Stewart από τη γκαρνταρόμπα της, ένα χειροποίητο τοπ του οίκου Alexander McQueen, που είχε φορέσει ξανά το 2016 στα βραβεία BAFTA. 

Cate Blanchett Venice 2020
H Cate Blanchett στο Φεστιβάλ Βενετίας. 

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η Cate Blanchett συνδύασε το εντυπωσιακό τοπ με flare παντελόνι και tuxedo jacket, ενώ στο παρελθόν το είχε συνδυάσει με μάξι φούστα με φτερά. 

Cate Blanchett Venice 2020
Η Cate Blanchett το 2016 στα BAFTA. 

Ο οίκος Alexander McQueen θέλησε με τη σειρά του να επιδοκιμάσει την ethical στάση της ταλαντούχας ηθοποιού και μοιράστηκε μία φωτογραφία από το τοπ που δημιούργησε για εκείνη το 2016. Η φωτογραφία είναι ένα close - up στην καταπληκτική λεπτοδουλειά που έχει κάνει το ατελιέ του οίκου για τη κατασκευή του τοπ που χαρακτηρίζει "ως διακοσμημένο φλοράλ patched ασύμμετρο τοπ που εμπνέεται από τα μετάξια του Spitalfields". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ