Fendi x Sarah Coleman | Μια συνεργασία αποκλειστικά για το Design Miami

Η καλλιτέχνης επαναπροσδιορίζει κλασικά μοτίβα στην περιορισμένης έκδοσης τσάντα Peekaboo.

Για το επερχόμενο Design Miami το οποίο ξεκινάει από τις 27 Νοεμβρίου, ο οίκος Fendi κάνει μια ανακαίνιση στην boutique του στο Design District στο Μαΐάμι, επιστρατεύοντας την Sarah Coleman. Η καλλιτέχνης, η οποία έχει δουλέψει στο πλευρό του Peter Marino, ανέτρεξε στο αρχείο του οίκου, με αποτέλεσμα να δώσει μια 70s αισθητική σε κλασικά prints αλλά και στο FF logo, τα οποία μετέτρεψε σε υφάσματα που καλύπτουν τα έπιπλα του καταστήματος.

Επιπλέον, η Coleman επαναπροσδιόρισε το διάσημο Pequin μοτίβο και το FF logo δίνοντας του ένα verigo effect, με το πρώτο να καλύπτει την πρόσοψη της boutique και το δεύτερο να εμφανίζεται σε μια περιορισμένης έκδοσης τσάντα Peekaboo. Το εν λόγω ψυχεδελικό μοτίβο κοσμεί μια εκδοχή από καμβά και μια από δέρμα, όπου χαρακτηριστικό στοιχείο είναι τα έντονα χρώματα.

Ο Fendi είναι το πρώτο luxury brand που συμμετείχε στο Design Miami, στο οποίο έχει παρουσία εδώ και 10 χρόνια. Ο οίκος έκανε το ντεμπούτο του το 2008 στην έκθεση, όταν έγινε χορηγός του Design Talks, όπου μίλησαν παγκοσμίου φήμης designers όπως οι Aranda/Lasch, Fernando και Humberto Campana, Tom Dixon και Arik Levy.