Get the style | H "Emily in Paris" εμφάνιση της Katie Holmes

Το κομμάτια που θα χρειαστείτε για να αντιγράψετε το look.

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις με το στιλ της Katie Holmes, η ανεπιτήδευτη κομψότητα του οποίου έχει κατατάξει τη διάσημη ηθοποιό σ' ένα από τα fashion icon της εποχής. Η Holmes ξεχωρίζει, κυρίως, για τα casual και casual chic σύνολά της που ταιριάζουν απόλυτα στο χαλαρό lifestyle με το οποίο έχει επιλέξει να πορευτεί στη ζωή της στη Νέα Υόρκη μακριά από τη λάμψη του Hollywood. 

Σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της, στο SoHo σε βόλτα με τον νέο της σύντροφο, η Holmes έκανε μία parisian chic εμφάνιση στην οποία συνδύασε ένα wide-leg τζιν παντελόνι και μαύρο ζιβάγκο με ένα μαύρο blazer και δερμάτινες μπότες. Στην εμφάνισή της, βεβαίως, ξεχώρισε το πολύ στιλάτο oversized newsboy cap που φορούσε, ένα καπέλο δηλαδή που θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί το βορειο-αμερικάνικο ισοδύναμο του γαλλικού μπερέ. Το newsboy cap, λοιπόν, ξανάρθε στη μόδα με τη σειρά "Emily in Paris" με την πρωταγωνίστρια "Emily"- Lily Collins να το φοράει στις παριζιάνικες εμφανίσεις της εναλλάξ με μπερέδες και bucket hats. 

Get the style | H "Emily in Paris" εμφάνιση της Katie Holmes

Katie Holmes

Emily in Paris
Emily in Paris 

Get her style 

Αν θέλετε να προσθέσετε κι εσείς μια πινελιά γαλλικού chicness στις καθημερινές σας εμφανίσεις, δεν έχετε παρά να κάνε το απλό και αυτονόητο: να προσθέσετε το κατάλληλο αξεσουάρ είτε με την εκδοχή του newsboy hat είτε εκείνη του μπερέ. Φροντίστε, βεβαίως, το υπόλοιπο σύνολό σας να παραμένει μίνιμαλ κι απλό, χωρίς έντονα αξεσουάρ και εντάσεις στα σχέδια και τα χρώματα για να βρεθείτε ακόμα πιο κοντά στο ανεπιτήδευτο γαλλικό στιλ. 

Key- pieces 

Δερμάτινο newsboy hat, Gabriela Hearst.

Μάλλινος μπερές με κρυστάλλους, Saint Laurent.

Newboy hat «Adele», Betmar.

Μάλλινος Véritable μπερές, Laulhère

Navy blazer, Victoria Beckham.

Μονόπετο blazer, Marks&Spencer.

Ψηλόμεσο wide-leg τζιν «Sacha»,Citizens of Humanity.

Ψηλόμεσο τζιν, Tommy Hilfiger.