Watch&Shop | Σε αυτή την Εβδομάδα Μόδας θα μπορείτε να κάνετε live τις αγορές σας

Μία live shopping εμπειρία που στοχεύει να δώσει ώθηση στις πωλήσεις.

Ο μήνας που φιλοξενεί τις Εβδομάδες Μόδας για τις συλλογές Fall 2021 έχει ξεκινήσει και μετά την ολοκλήρωση της Copenhagen Fashion Week έρχεται η σειρά της Stockholm Fashion Week, που θα διεξαχθεί ψηφιακά από τις 9 έως 11 Φεβρουαρίου. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των παρουσιάσεων και των παράλληλων events, που επικεντρώνουν σε συζητήσεις γύρω από το μέλλον της μόδας, η σουηδική εβδομάδα μόδας έρχεται να προσφέρει μία ακόμα δυνατότητα σε όσους την παρακολουθήσουν: το καθημερινό event "Watch&Shop". Για να κάνει πραγματικότητα αυτή τη ζωντανή shopping εμπειρία η διοργανώτρια αρχή συνεργάζεται για το Boozt, τη σκανδιναβική εταιρεία που πουλάει fashion και lifestyle κομμάτια online, η οποία αποκτά πρόσβαση στην πλατφόρμα της fashion week για να μπορέσει να υποστηρίξει τα 3 "Watch & Shop" events που έχουν προγραμματιστεί. Το Boozt.com έχει 2 εκατομμύρια ενεργούς πελάτες τον μήνα στους οποίους κι αρχικά στοχεύει για να τους οδηγήσει σε μία live εμπειρία shopping στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας. 

Στο επίκεντρο της Εβδομάδα Μόδας της Στοκχόλμης θα βρίσκεται το sustainability και το diversity στη βιομηχανία της μόδας, ενώ έχουν προγραμματιστεί κι online σεμινάρια στα οποία η συζήτηση θα αφορά τον τρόπο που η πανδημία επηρέασε τη μόδα. Ανάμεσα στα brands που θα παρουσιάσουν τις collections τους, βρίσκονται τα Weekday, Rodebjer, House of Dagmar, Blk Dnm, Stand Studio και ATP Atelier.

*Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ