WFH | Τα ωραιότερα tops για Zoom meetings

Κομψά #workfromhome tops που θα σας φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση.

Αυτή την περίοδο, το lockdown και οι χαμηλές θερμοκρασίες μας έχουν κρατήσει μέσα στο σπίτι, επαναφέροντας το work from home στην καθημερινότητα μας. Αυτό σημαίνει πώς κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει κομψή κάθε στιγμή και σε κάθε συνθήκη χρειάζεται να βρει νέους τρόπους για να ντυθεί κομψά και άνετα ακόμα κι αν εργάζεται στο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός από τα αξεσουάρ που μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο basic σύνολο, μία εξίσου κομψή επιλογή είναι να επενδύσετε σε ιδιαίτερα και statement tops. Puff sleeve μπλούζες, πουλόβερ σε έντονα χρώματα, pussy bow πουκάμισα, κεντήματα και ιδιαίτεροι γιακάδες θα σας βοηθήσουν να ντυθείτε εύκολα κάθε πρωί και ταυτόχρονα θα σας βάλουν σε "office mood".

Ένας επιπλέον λόγος για να προσθέσετε στη συλλογή σας ιδιαίτερες μπλούζες είναι πως δεν χρειάζεται να πολυσκεφτείτε τι θα φορέσετε στα Zoom meetings με τους συναδέρφους σας. Μία εντυπωσιακή μπλούζα ή ένα πουκάμισο μπορεί να κλέψει αμέσως τις εντυπώσεις χωρίς εσείς να έχετε καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια με το styling.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε 10 κομψά και ιδιαίτερα πουκάμισα, μπλούζες και πουλόβερ που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σας.

Πουλόβερ με κοψίματα Chloé

Πουκάμισο Zimmermann

Pajama jacket Dior

Πουκάμισο Isabel Marant

Λευκό πουκάμισο με δαντέλα Mango

Pussy bow πουκάμισο Zara

Pussy bow πουκάμισο Max Mara

Floral πουκάμισο από βαμβάκι και μετάξι Massimo Dutti

Lyocell-blend blouse H&M

Tie-dye top Cos