Οι 6 τσάντες Callista Crafts που θα κρατήσουμε αυτή την άνοιξη

Οι τσάντες με ξεχωριστό χαρακτήρα από την SS21 συλλογή του ελληνικού brand.

Αν υπάρχει ένα αξεσουάρ που λατρεύουμε όχι μόνο για το στιλ του, αλλά για την ευκολία που μας παρέχει, αυτό είναι ασφαλώς οι τσάντες. Μία τσάντα, μάλιστα, δεν αρκεί να έχει ωραίο σχεδιασμό, θα πρέπει πρωτίστως να διαθέτει ποιότητα και να είναι πρακτική, καθώς μέρος της καθημερινότητάς μας στηρίζεται ακριβώς στην ανθεκτικότητα και την αντοχή της.

Bags we need 

Τη μεγαλύτερη ευθύνη στην καθημερινότητα και τις εμφανίσεις που συνοδεύουν το εργασιακό στιλ, έχουν αναλάβει οι tote bags, αυτές που θα χωρέσουν ό,τι είναι απαραίτητο να κουβαλάει μαζί της μία πολυάσχολη γυναίκα.Οι tote γίνονται επίσης ιδανικές για ταξίδια, ακριβώς γιατί μέσα τους μπορούν να "κλείσουν" τα πάντα, ακόμα και για να χωρέσουν τα αθλητικά για το γυμναστήριο μετά τη δουλειά. Οι tote bags είναι η "ιερό έμβλημα" των casual chic εμφανίσεων.

Αλλά δεν είναι οι μοναδικές τσάντες που αγαπάμε και θέλουμε να κρατάμε. Καμία φορά, δεν χρειάζονται παρά μόνο τα απαραίτητα για να πάρετε μαζί σας σε μία βόλτα ή ένα ραντεβού, κι εδώ έρχονται να αναλάβουν τον ρόλο τους οι crossbody bags που φοριούνται χιαστί και απελευθερώνουν τα χέρια, μεταφέροντας πάνω μας τα βασικά, ενώ οι mini bags, όπως mini tote και mini baguette, γίνονται οι πιο χαριτωμένες προσθήκες σε εμφανίσεις που τις χαρακτηρίζει η λεπτότητα και η φινέτσα.

Bags we love 

Οι τσάντες των συλλογών της Callista Crafts πληρούν όλες τις απαραίτητες  προϋποθέσεις που τις κάνουν ιδανική επιλογή. Επομένως, η συλλογή του ελληνικού luxury brand για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021 δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει την προσοχή μας και να μας βάλει στη διαδικασία να ξεχωρίσουμε εκείνα τα κομμάτια που θα κρατήσουμε αυτή την εποχή και όλο το καλοκαίρι. 

Από τις δημοφιλείς tote bags της συλλογής που τώρα  έρχονται σε καλοκαιρινά χρώματα, όπως το navy blue, το λευκό, το χακί και το nude, αλλά και τη τσάντα flap που καθιερώθηκε ήδη ως must ανάμεσα στα σχέδια του brand, και μπορείτε να βρείτε σ' ένα ζεστό πορτοκαλί, εκτός από το κλασικό μαύρο,  τη saddle που έρχεται σε μίνι εκδοχή, αλλά και την "Calypso",  το νέο entry στις ευμεγέθης τσάντες της Callista από μαλακό δέρμα, η νέα συλλογή  προσφέρει όσα έχουμε ανάγκη – κι ακόμα περισσότερα, αφού σ' αυτή θα ανακαλύψετε επίσης κομψές RTW δημιουργίες από δέρμα και cotton, αλλά και υπέροχα φλατ σανδάλια για το καλοκαίρι.

Callista Crafts: Βουκουρεστίου 11, Αθήνα.
www.callistacrafts.com

Editor's choice 

Τσάντα tote, Callista Crafts. 

Τσάντα Calypso, Callista Crafts

Τσάντα flap, Callista Crafts

Τσάντα tote, Callista Crafts. 

Τσάντα tote slim, Callista Crafts. 

Τσάντα mini tote, Callista Crafts.