Όσκαρ | Οι 10 σταρ με τις δημοφιλέστερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Ποια διάσημη βρίσκεται στην κορυφή των αναζητήσεων της Google;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Εν αναμονή της 93ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, στις 26 Απριλίου, και η Google έδωσε στη δημοσιότητα μία λίστα με τους σταρ που οι εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί συγκέντρωσαν τις περισσότερες αναζητήσεις. Ο υπολογισμός των αναζητήσεων συμπεριλαμβάνει τα έτη από το 2004 μέχρι πέρυσι και στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η ηθοποιός Jennifer Lawrence.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αμερικανίδα σταρ έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ το 2011 μ' ένα κόκκινο φόρεμα Calvin Klein. Την επόμενη χρονιά ο οίκος Dior την έχρισε ambassador του κι από τότε η ηθοποιός εμφανίζεται με δημιουργίες του. Δημιουργία, εξάλλου, το οίκου ήταν και το couture στράπλες φόρεμα σε ροζ της πούδρας με το οποίο η Lawrence παρέλαβε το πρώτο της Όσκαρ, για την ερμηνεία της στην ταινία Silver Linings Playbook, το 2013.

Όσκαρ κόκκινο χαλί τοπ εμφανίσεις
Η Jennifer Lawrence με custom Dior.

Δεύτερη στις αναζητήσεις βρίσκεται η Lady Gaga που δίνει σταθερά το παρών στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ την τελευταία δεκαετία. Η κορυφαία της στιγμή, βεβαίως, ήταν το 2019 όταν κέρδισε το βραβείο για το τραγούδι "A Star Is Born” από την ομώνυμη ταινία, στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Bradley Cooper. H Gaga εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια custom δημιουργία του οίκου Alexander McQueen σε μαύρο χρώμα, ενώ φορούσε ως κόσμημα το θρυλικό "κίτρινο διαμάντι" του οίκου Tiffany & Co το οποίο είχε φορέσει στο παρελθόν και η Audrey Hepburn σε δημόσια εμφάνισή της.

Τρίτη στη λίστα βρίσκεται η Angelina Jolie με το περίφημο βελούδινο μαύρο φόρεμα Versace με το βαθύ σκίσιμο στο πλάι και στην 4η θέση η Jennifer Lopez. Τη λίστα συμπληρώνουν οι εμφανίσεις των Billy Porter, Charlize Theron, Anne Hathaway κ.ά.

Top 10

#1

#1

Η Jennifer Lawrence με κόκκινο φόρεμα στα Όσκαρ 2011.

#2

#2

Η Lady Gaga με δημιουργία Alexander McQueen στα Όσκαρ 2019.

#3

#3

Η Angelina Jolie με φόρεμα Versace στα Όσκαρ 2021.

#4

#4

Η Jennifer Lopez με φόρεμα Tom Ford στα Όσκαρ 2019.

#5

#5

Ο Billy Porter με δημιουργία Christian Siriano στα Όσκαρ 2019.

#6

#6

Ο Ryan Seacrest στα Όσκαρ 2019.

#7

#7

Η Charlize Theron με φόρεμα Gucci στα Όσκαρ 2004.

#8

#8

Η Anne Hathaway με φόρεμα Prada στα Όσκαρ 2013.

#9

#9

Ο Leonardo DiCaprio με κοστούμι Giorgio Armani στα Όσκαρ 2020.

#10

#10

Η Kristin Chenoweth με φόρεμα Roberto Cavalli στα Όσκαρ 2014.