Ποιες τσάντες κρατάνε στην καθημερινότητά τους οι Παριζιάνες

Οι designer bags που προτιμούν για τις εμφανίσεις τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Υπάρχουν οι διάσημες Παριζιάνες (ή καλύτερα, Γαλλίδες), που το στιλ τους είναι φημισμένο και δημιουργεί τάσεις. Υπάρχουν, όμως, και οι "άγνωστες" Παριζιάνες, αυτές που απλά ντύνονται κάθε μέρα για να πάνε στη δουλειά τους ή τη βόλτα τους. Πόσο, όμως, μπορεί να διαφέρει το στιλ των μεν και των δε; Ένας λογαριασμός στο Instagram, με τον τίτλο Parisiens in Paris (@parisiensinparis), αναλαμβάνει να μας λύσει την απορία καταγράφοντας το στιλ των real life Γαλλίδων. 

Αυτό που αντιλαμβάνεται κανείς είναι ότι ο διήγημα γύρω από το ανεπιτήδευτο στιλ των Γαλλίδων δεν είναι τυχαίο, χωρίς να συναντάμε σ' αυτόν τον λογαριασμό ντυσίματα που να μοιάζουν άπιαστα ή εξ ολοκλήρου βασισμένα στα φημισμένα luxury brands της Γαλλίας. Αντιθέτως, θα έλεγε κανείς ότι οι Παριζιάνες μοιάζουν εξαιρετικά cool και άνετες στην καθημερινότητα τους επενδύοντας σε κομμάτια staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν γνωρίζουν από ...εθνικότητες. 

Αυτό, ωστόσο, που μοιάζει να αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προσθήκη στα καθημερινά looks τους είναι οι designer bags. Οι Παριζιάνες μοιάζει να τις επιλέγουν ακόμα για να ολοκληρώσουν τα πιο sporty και casual σύνολά τους, ενώ φυσικά η προτίμησή τους πηγαίνει πρωτίστως στα γαλλικά brands. Εξαιρετικά δημοφιλείς επιλογές αποτελούν οι τσάντες των οίκων Hermès, Chanel, Louis Vuitton, ενώ πολλές Γαλλίδες εμφανίζονται να κρατάνε τη Maillon bag του οίκου Saint Laurent- κι άλλες από τη συλλογή του. Ψήφο εμπιστοσύνης, ωστόσο, δείχνουν και σε δυο Ιταλικά brands, τα Prada και Gucci, με τη The Jackie 1961 του οίκου Gucci να φιγουράρει σε πολλές εμφανίσεις. 

Ανάμεσα σε άλλα brands που επιλέγουν αυτά των Longchamp, Lancel, Chloe, Celine (όλα Γαλλικά), ενώ δεν μπορούμε να μη παρατηρήσουμε και την αδυναμία τους στα basket bags και τα καλάθια γενικά. 

Hermès

Louis Vuitton 

Chanel 

Dior 

Saint Laurent 

Gucci 

Prada 

Longchamp 

Lancel 

Celine 

Chloe 

Plus, baskets