Ο Tommy Hilfiger θα τιμηθεί στα φετινά British Fashion Awards

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στο Royal Albert Hall.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα βρετανικά βραβεία μόδας επιστρέφουν αυτόν τον Νοέμβριο τιμώντας τους πιο σχεδιαστές που ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά που σε λίγο τελειώνει.

Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες για το τι να περιμένουμε από τη φετινή εκδήλωση, το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας έχει ήδη γνωστοποιήσει ότι ο σχεδιαστής που θα τιμηθεί με το Outstanding Achievement Award για όσα έχει πετύχει στο σύνολο της καριέρας του είναι ο Tommy Hilfiger

Ο Αμερικανός σχεδιαστής θα βραβευτεί για την ιδιαίτερη συνεισφορά του στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και τη συνεχή δέσμευσή του να δημιουργήσει ένα brand χωρίς αποκλεισμούς που υπερασπίζεται τους ανθρώπους  ανεξάρτητα από το υπόβαθρο και την εμπειρία τους.

Διαβάστε Επίσης

"Ως σχεδιαστής και ιδρυτής μιας από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες στον κόσμο, ο Hilfiger οδηγείται από το όραμά του να καταστρατηγήσει τις συμβάσεις και να δοξάσει την ατομικότητα", αναφέρει η ανακοίνωση του British Fashion Council το οποίο επισημαίνει επίσης ότι ο Hilfiger είναι από τους πρωτοπόρους στην προώθηση της διαφορετικότητας αλλά και της βιωσιμότητας στη βιομηχανία της μόδας.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που τιμούμε τον Tommy Hilfiger με το Outstanding Achievement Award", συμπληρώνει η Caroline Rush, διευθύνουσα σύμβουλος του BFC. "Έχοντας πίσω του περισσότερα από 35 χρόνια στο χώρο, η συμβολή του στη βιομηχανία της μόδας είναι ανεκτίμητη. Το brand του καταφέρνει να ενώσει τη μόδα και την ποπ κουλτούρα, ενώ η προσπάθειά του να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο σε συνδυασμό με την επιμονή, τις συνεργασίες και το ένστικτό του τον κάνουν να ξεχωρίζει πραγματικά. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε μαζί του στο Λονδίνο τον Νοέμβριο".

Τα βραβεία μόδας, τα οποία το 2021 έγιναν διαδικτυακά εξαιτίας των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία, θα επιστρέψουν φέτος στη φυσική και απόλυτα λαμπερή μορφή τους, ενώ θα επεκταθούν και σε παγκόσμια κλίμακα. Σύμφωνα με το BFC, η φετινή διοργάνωση του θα τιμήσει τον παγκόσμιο αντίκτυπο της μόδας και τον πολιτισμικό ρόλο της.

Διαβάστε Επίσης