Το show του οίκου Gucci στο Los Angeles- Αποκαλύφθηκε η τοποθεσία

Με αύρα Hollywood το show που ετοιμάζει ο οίκος.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η είδηση ότι ο οίκος Gucci και ο Alessandro Michele θα ταξιδέψουν στο Los Angeles για την αποκάλυψη της επόμενης collection είχε γίνει γνωστή ήδη από τον περασμένο Μάιο. Μάλιστα, είχε γίνει γνωστή και η ημερομηνία του show: 3 Νοεμβρίου. Και τώρα έρχεται μία ακόμα πληροφορία για να συμπληρώσει τις λεπτομέρειες για το show: η τοποθεσία στην οποία θα πραγματοποιηθεί και βρίσκεται στην καρδιά του Hollywood. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του WWD, το show του οίκου Gucci θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το TCL Chinese Theatre στη Hollywood Boulevard. Το TLC Chinese Theatre, ή αλλιώς Κινέζικο Θέατρο Γκράουμαν, είναι ένας ιστορικός κινηματογράφος- χτισμένος το 1927- στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, που έχει φιλοξενήσει λαμπερές πρεμιέρες, αλλά και τελετές βραβείων Όσκαρ. Η επιλογή της πόλης και της τοποθεσίας δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη από την έμπνευση της νέας collection που ετοιμάζεται να παρουσιάσει ο Alessandro Michele, ωστόσο άλλες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές. 

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο οίκος Gucci στα πλαίσια της συμφωνίας με τον Δήμο του Los Angeles για να κλείσει το location,  προχώρησε σε δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των αστέγων της πόλης και τη ψυχική υγεία. 

Το show του οίκου Gucci στο Los Angeles- Αποκαλύφθηκε η τοποθεσία
To TLC Chinese Theatre.