Πώς θα φορέσετε το καρό κοστούμι ως ενημερωμένη fashionista

Ένας πλήρης οδηγός με 20 διαφορετικούς τρόπους για να φορέσετε το καρό κοστούμι.

Κάνοντας μία αναδρομή στην ιστορία του γυναικείου ενδύματος, συμπεραίνουμε πως το καρό κοστούμι έχει μία σταθερή θέση στη γκαρνταρόμπα και τη λίστα με τις τάσεις της μόδας. Κάποιες γυναίκες το αγαπούν και το θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι του ντυσίματος τους, ενώ κάποιες άλλες είναι λίγο πιο διστακτικές. Σε κάθε περίπτωση, οι τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022, αλλά και οι street style εμφανίσεις των A-listers της μόδας θα σας γεμίσουν με απεριόριστη στιλιστική έμπνευση. 

Όσον αφορά στα καρό που κυριαρχούν την επικαιρότητα, οι μεγάλοι leaders είναι το κλασικό καρό, το οποίο όμως αποκτά έντονο χρώμα και ιδιαίτερους συνδυασμούς, ενώ στο προσκήνιο έρχεται το kilt καρό. Μεταξύ άλλων, το pied de poule, το θηλυκό checkmate και το retro check πρόκειται να μας απασχολήσουν ιδιαίτερος αυτή τη σεζόν. 

Στην κορυφή των trends όμως βρίσκεται ο "κανόνας των τριών" που επαναπροσδιορίζει το σύγχρονο ανδρόγυνο στιλ. Συγκεκριμένα πρόκειται για την προσθήκη γιλέκου στο κοστούμι σας, item το οποίο γνωρίζει μεγάλη αναγνώριση φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Μπορείτε να επιλέξετε είτε ένα γιλέκο στο ίδιο χρώμα/μοτίβο με το co-ord σας είτε σε κάποια άλλη απόχρωση ή ακόμα και σε knit ύφασμα, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τους πιο ενδιαφέροντες συνδυασμούς με layering. 

Styling Tips