Το νέο pop-up store του Jacquemus λειτουργεί ως... αυτόματος πωλητής

Μία εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα από τον ευφυή Γάλλο σχεδιαστή.

Τη νέα του συλλογή "Pink 2" κυκλοφόρησε ο σχεδιαστής Jacquemus και σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να τη λανσάρει. Λάτρης της συγκεκριμένης απόχρωσης, του ροζ, όσο και των neon χρωμάτων, θέλησε να δώσει τη δυνατότητα στους fans του, και κυρίως τους συλλέκτες των iconic bags των συλλογών του, να αποκτήσουν την καινούργια τσάντα "Le Bambibo Long" - σε ροζ- μέσω... αυτόματων πωλητών.

Το νέο pop-up store "Jacquemus 24/24" ανοίγει την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στην οδό Richelieu 16 στο Παρίσι, όπου σ' ένα χώρο 35 τ.μ έχουν τοποθετηθεί 90 ντουλάπια που κλειδώνουν αυτόματα και διαθέτουν ψηφιακές οθόνες οι οποίες λειτουργούν ως κατάλογος και ταμειακή μηχανή. Η λογική, δηλαδή, με την οποία είναι στημένο το κατάστημα είναι αυτή των μηχανημάτων αυτόματων πωλητών – όπου για να αποκτήσει κανείς το προϊόν, συνήθως αναψυκτικά και σνακ, ρίχνει τα χρήματα σε μία σχισμή και πατάει τον αντίστοιχο κωδικό. Εδώ, οι αγοραστές θα μπορούν να αποκτήσουν τα προϊόντα Jacquemus ως εξής: αφού πρώτα πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα, θα παίρνουν έναν κωδικό με τον οποίο θα μπορούν να ξεκλειδώσουν το ντουλάπι με το κομμάτι που μόλις αγόρασαν!

Το "Jacquemus 24/24" θα παραμείνει ανοιχτό 24ώρες το 24ώρο μέχρι και τις 5 Δεκεμβρίου. Εκτός από την "Le Bambibo Long”, οι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν και κάποια από τα κομμάτια της capsule "Pink 2", όπως bucket hats, κασκόλ, κεριά.