Οι τσάντες που μπορείτε να κάνετε δώρο σε γυναίκες κάθε ηλικίας

Οι καλύτερες τσάντες για να προσφέρετε σε μία γυναίκα.

Διανύουμε αυτή την εποχή του χρόνου που προσφέρουμε και δεχόμαστε δώρα. Αυτό σημαίνει, όταν έχουμε να επιλέξουμε δώρα, ότι πρέπει να σκεφτούμε τι είναι αυτό που θα χαρίσει μεγαλύτερη ευχαρίστηση σ' αυτούς για τους οποίους προορίζονται. Για τις γυναίκες, υπάρχουν επιλογές που τις κάνουν πραγματικά ευτυχισμένες: οι τσάντες και τα αξεσουάρ ανήκουν σ' αυτές.

Μία τσάντα ως δώρο 

Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στην επιθυμία να αποκτήσει τις αγαπημένες της τσάντες. Η περίοδος των γιορτών γίνεται η κατάλληλη για να την βοηθήσετε να εμπλουτίσει ή να ανανεώσει την πολύτιμη συλλογή της. Μια τσάντα,μάλιστα, έχει πολλά πλεονεκτήματα ως δώρο: είναι πολύ πρακτικό και λειτουργικό, αφού καμία γυναίκα δεν βγαίνει από το σπίτι της χωρίς την τσάντα της, είναι επίσης μία επιλογή που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της για χρόνια, σε διάφορες δεκαετίες της ζωής της.  

Διαβάστε Επίσης

Αν, επομένως, θέλετε να δωρίσετε μία τσάντα σε μία γυναίκα, που θα την έχει για πάντα στη γκαρνταρόμπα της, επενδύστε σε διαχρονικά σχέδια ή iconic κομμάτια, σε χρώματα που μπορούν να "δουλέψουν" αρμονικά σε πολλές εμφανίσεις - όπως το μαύρο, το καφέ, το μπεζ- και σε τσάντες με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Οι micro bags, οι τσάντες δηλαδή σε μικρό μέγεθος είναι επίσης μια stylish επιλογή, που δεν ακολουθεί μόνο τις τάσεις της μόδας, αλλά αποπνέει κι ένα συμβολισμό: "κάτι μικρό για να με θυμάσαι". 

Μπορείτε ακόμα να προσφέρετε ως δώρο τσάντες με metallic υφές, στις κλασικές αποχρώσεις του χρυσού ή του ασημί, που θα γίνουν οι παντοτινές λύσεις κάθε γυναίκες για βραδινές εμφανίσεις

Gift Guide 

Κλασική καπιτονέ τσάντα Chanel, Chanel Boutique.

"LV Pont 9" shearling δερμάτινη τσάντα Louis Vuitton, Louis Vuitton Boutique.

Small "Lola" καπιτονέ δερμάτινη τσάντα , Burberry.

"Brioche" M crossbody τσάντα Longchamp, digalakis.com.

"GG Marmont" μίνι δερμάτινη τσάντα ώμου, Gucci.

Δερμάτινη μίνι tote τσάντα σε κόκκινο, Callista Crafts.

"Ellie" faux leather hobo bag, Trussardi.

"Hourglass" μίνι τσάντα σε χρυσό, Balenciaga.

Crossbody δερμάτινη τσάντα MICHAEL Michael Kors, kalogirou.com.

"Le Bambino" small crossbody τσάντα, Jacquemus.

Δερμάτινη τσάντα Tommy Hilfiger, tommy.com

Δερμάτινη τσάντα ώμου "Pillow Tabby" Coach, attica.