Classy & Classic | H Victoria Beckham φόρεσε το κοστούμι που ξεπερνά κάθε τάση

Η σοφιστικέ εμφάνιση της Victoria Beckham στο fashion show της Supriya Lele στη LFW.

Posh, δηλαδή κυριλέ, καθωσπρέπει, αυτός ήταν ο χαρακτηρισμός του στιλ που αντιπροσώπευε η Victoria Beckham ως ένα από τα πέντε μέλη του γυναικείου συγκροτήματος Spice Girls, μέσω του οποίου έγινε διάσημη. Το στιλ αυτό φρόντισε, βεβαίως, να υιοθετήσει στη solo καριέρα της ως σχεδιάστρια πλέον. Το σοφιστικέ ύφος στα σχέδια της και η ανεπιτήδευτη κομψότητα μέσα από κοστούμια και πολύ θηλυκές σιλουέτες που προτείνει κάθε φορά, όπως αιθέρια φορέματα, έκαναν τη σχεδιάστρια Beckham "ιέρεια" του είδους, που φροντίζει βεβαίως να υποστηρίζει και η ίδια με τις εμφανίσεις της. 

Και μπορεί η Victoria Beckham να απέχει από τα catwalks - το τελευταίο της ήταν στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο του 2020, πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, ωστόσο θέλησε να στηρίξει με την παρουσία της τη φετινή διοργάνωση της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου. Και χάρισε στις fashion lovers μία ακόμα case study εμφάνιση: η Beckham φόρεσε ένα διαχρονικά κομψό κοστούμι, το μαύρο, με τον πιο σύγχρονο τρόπο. 

Η βρετανίδα σχεδιάστρια παρακολούθησε το show της Supriya Lele για τη RTW Fall 2022 συλλογή της. Μάλιστα, σχολιάζοντας αργότερα τη συλλογή, δήλωσε ότι η Lele "αποτελεί την επιτομή της cool λονδρέζικης μόδας αυτή τη στιγμή". Μαζί της στο front row, κάθισαν η σύντροφός του γιου της, Romeo Beckham, η influencer και μοντέλο Mia Regan, αλλά και το μοντέλο Jourdan Dunn. Τόσο η Dunn όσο και η Regan ήταν ντυμένες με κομμάτια από τη συλλογή της Lele, ωστόσο η Beckham επέλεξε ένα androgynous κοστούμι σε μαύρο χρώμα που συνδύασε με με μαύρο πουκάμισο με γιακά Μάο, ενώ ένα ζευγάρι μυτερές λευκές γόβες ήταν το μοντέρνο twist στο σύνολό της. 

Το μαύρο κοστούμι αποτελεί μια κλασική επιλογή και βασική προσθήκη σε μία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Είναι το πιο ασφαλές και "ήρεμο" outfit που μπορείτε να εμπιστευτείτε για μια εμφάνιση η οποία θέλετε να αποπνέει διαχρονική κομψότητα, ενώ το έξυπνο styling- όπως αυτό της Victoria Beckham που αντί για λευκό ή χρωματιστό πουκάμισο επέλεξε μαύρο ή αντί για κλασικές μαύρες γόβες επέλεξε λευκές- δημιουργεί φρεσκάδα χωρίς να προδίδει τον κλασικό χαρακτήρα του κοστουμιού και παράλληλα κάνει statement. 

Classy & Classic | H Victoria Beckham φόρεσε το κοστούμι που ξεπερνά κάθε τάση

Get her style 

Μαύρο blazer, Victoria Beckham.

Μαύρο μεταξωτό πουκάμισο, Saint Laurent.

Wide-leg tailored παντελόνι, Cos.

Λευκές γόβες Jimmy Choo, kalogirou.com