Τα κομμάτια που πρέπει να περιλαμβάνει μια capsule wardrobe σύμφωνα με τη Victoria Beckham

Αν κάποια γνωρίζει πώς μπορείτε να "χτίσετε" μια διαχρονική γκαρνταρόμπα, αυτή είναι η Victoria Beckham.

Το σοφιστικέ στιλ έχει γίνει signature της Victoria Beckham. Ασφαλώς, η διάσημη Βρετανίδα χρειάστηκε να διανύσει αρκετό δρόμο πριν εγκαταλείψει την posh αισθητική που τη χαρακτήριζε ως μέλος του συγκροτήματος "Spice Girls" και να μεταμορφωθεί σε ιέρεια του μίνιμαλ σικ ως σχεδιάστρια μόδας με το δικό της επιτυχημένο brand. Αν, επομένως, υπάρχει ένα άτομο που θα μπορούσε να μοιραστεί μια συμβουλή για τα απαραίτητα στο "χτίσιμο" μιας ολοκληρωμένης capsule wardrobe, η Beckham είναι η καταλληλότερη. 

Διαβάστε Επίσης

Μιλώντας, λοιπόν, στο αμερικάνικο Harper's Bazaar, με αφορμή τη συνεργασία της με το Mytheresa για μια αποκλειστική συλλογή, η σχεδιάστρια τόνισε ότι μια capsule γκαρνταρόμπα θα πρέπει να περιλαμβάνει κομμάτια που να συνδυάζουν τόσο την ανάγκη για άνεση όσο και την επιθυμία να ντυνόμαστε κομψά. Στην ερώτηση για συγκεκριμένα κομμάτια που δεν πρέπει να απουσιάζουν από αυτή - και τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για να δημιουργήσετε μια timeless γκαρνταρόμπα, η Beckham λέει: "Ένα πραγματικά καλό κλασικό μάλλινο παλτό σε καμηλό χρώμα ή σε navy blue δεν αποτυγχάνει ποτέ. Επενδύστε σε διαχρονικά κομμάτια, ένα λευκό πουκάμισο, ένα καλό τζιν, ένα κλασικό tuxedo σακάκι. Μετά σταδιακά προσθέστε στη ντουλάπα σας statement κομμάτια- κλειδιά που αγαπάτε. Πάντα πίστευα ότι το κλειδί της επιτυχίας για μια διαχρονική γκαρνταρόμπα είναι το να επιλέγεις κομμάτια που αγαπάς και συμβαδίζουν με το προσωπικό σου στιλ, αντί για κομμάτια που ακολουθούν τις τάσεις".

Από τις σιλουέτες και τα σχέδια μέχρι τις αποχρώσεις που επιλέγει για της collections της η Victoria Beckham, εξάλλου, γίνεται σαφές αυτό που δηλώνει. Ότι, δηλαδή, η διαχρονικότητα στο στιλ θα είναι πάντα υπόθεση της effortlessl chic αισθητικής. 

Τα κομμάτια που θα είχαν την έγκριση της Victoria Beckham

101801 Icon παλτό navy από μαλλί και κασμίρι Max Mara, Max Mara Boutique.

Κλασικό παλτό από μαλλί και κασμίρι, Victoria Beckham.

Λευκό βαμβακερό πουκάμισο, &Other Stories.

Tζιν παντελόνι με bootcut κόψιμο, Tommy Hilfiger.

Μαύρο tuxedo blazer, Nevro.