Από τον χειμώνα στην άνοιξη | 10 κομμάτια που θα φοράτε συνεχώς τη μεταβατική περίοδο

Τα ρούχα που κάθε fashionista χρειάζεται τη μεταβατική περίοδο.

Η ερώτηση "τι θα φορέσω τη μεταβατική περίοδο;” μετρά εκατοντάδες χιλιάδες αποτελέσματα στο Google, γεγονός που αποδεικνύει πως η εποχή ανάμεσα στον χειμώνα και την άνοιξη είναι μία μεγάλη στιλιστική πρόκληση για κάθε γυναίκα. Οι συνεχείς αλλαγές στη θερμοκρασία και οι ξαφνικές, ανοιξιάτικες βροχές καθιστούν την άνοιξη ως η εποχή που έχει γίνει συνώνυμο της φράσης "δεν γνωρίζω τι να φορέσω”. Ωστόσο, όπως σε κάθε ζήτημα μόδας, έτσι και αυτό υπάρχει λύση, την οποία μπορείτε να ακολουθήσετε και φέτος.

Διαβάστε Επίσης

Αυτή βρίσκεται στην αξία των basic κομματιών-και όχι μόνο-, που θα κάνουν το καθημερινό ντύσιμο μία πιο εύκολη υπόθεση. Για παράδειγμα, μία από τις πιο συχνές απορίες είναι ποιο πανωφόρι είναι καταλληλότερο. Η καμπαρντίνα και τα blazers είναι δίχως αμφιβολία οι καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε, αφού ανταποκρίνονται τέλεια στη θερμοκρασία της εποχής και συνδυάζονται με ό,τι κι αν αποφασίσετε να φορέσετε. Όσον αφορά στα χρώματα, οι γήινες αποχρώσεις όπως το μπεζ αλλά και οι ιδιαίτεροι τόνοι όπως το burnt orange ταιριάζουν με τα πάντα και είναι διαχρονικά. Για ένα πιο light αποτέλεσμα, οι ζακέτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του πανωφοριού και σας βοηθούν να δημιουργήσετε layering.

Τα φορέματα επίσης τόσο σε εμπριμέ μοτίβα όσο και σε μονοχρωμίες, είναι κατάλληλα τόσο για τα office looks σας όσο και για τις βραδινές εξόδους σας. Προτιμήστε φορέματα σε μίντι ή μάξι μήκος, τα οποία συνδυάζονται τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Μία εναλλακτική και εξίσου κομψή επιλογή είναι οι ολόσωμες φόρμες. Από τη shopping list σας για αυτή την εποχή, δεν θα πρέπει να λείπουν και κάποια basic κομμάτια. Μία ντένιμ φούστα και ένα τζιν παντελόνι, ένα πουλόβερ με ελαφριά πλέξη και ένα τοπ με λουλουδάτο μοτίβο που ταιριάζουν άψογα με αυτά, πρόκειται να σας βοηθήσουν να ντύνεστε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και στιλιστικά ατοπήματα στην καθημερινότητα.

Editor's Picks

Μπλούζα με Λαιμόκοψη V από Ultralight Cashmere Falconeri

Ολόσωμη φόρμα Paradised

Denim φούστα B Sides

Καμπαρντίνα Max Mara

Κεντημένο πουκάμισο με λαιμόκοψη V Massimo Dutti

Τζιν σε ίσια γραμμή Tommy Hilfiger

Floral πουκάμισο Maje

Σακάκι Proenza Schouler

Εμπριμέ φόρεμα Erdem

Πλεκτή ζακέτα Totême