Gucci Cruise 2020 | Gucci Mane, Sienna Miller και Iggy Pop στη νέα καμπάνια

Ο Alessandro Michele διοργανώνει ένα πάρτι χωρίς περιορισμούς.

"Ο Gucci είναι ένα πάρτυ και είναι όλοι καλεσμένοι" θα μπορούσε να είναι το τέλειο σλόγκαν - παιχνιδιάρικο, απελευθερωτικό, περιεκτικό, ηδονιστικό και απροσδόκητο - για να συμπυκνώσει το πνεύμα του οίκου, σύμφωνα με τον Alessandro Michele. Στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Gucci Cruise 2020, η Sienna Miller, ο Gucci Mane και η Benedetta Barzini είναι μερικοί μόνο από τους ετερόκλητους καλεσμένους σε ένα πάρτυ χωρίς περιορισμούς υπό το σκηνοθετικό/φωτογραφικό πρίσμα του Harmony Korine.

Gucci Cruise 2020 | Gucci Mane, Sienna Miller και Iggy Pop στη νέα καμπάνια
GU638_CRUISE 20

Το πάρτυ του Gucci αντιπροσωπεύει ένα state of mind ελευθερίας και χαράς, όπου όλα είναι πιθανά. Τα ρούχα προσφέρουν ατελείωτες ευκαιρίες για να είστε όποιος/α θέλετε και για να εμφανιστείτε όπως επιθυμείτε, χωρίς καθόλου περιορισμούς ή όρια.

GU638_CRUISE 20
GU638_CRUISE 20

Η νέα διαφημιστική καμπάνια γιορτάζει και αναδεικνύει αυτή την ιδέα με μια ισορροπημένη ζωντάνια. Το πάρτι στη βίλα, όπου οι επισκέπτες φτάνουν με λιμουζίνα ή ελικόπτερο, τονίζει το κλισέ με αναφαίρετη ειρωνεία. Ο αγέραστος, πρόθυμος, άγριος rockstar, η λαμπερή σοσιαλιτέ, η αστή κυρία, ο μεγιστάνας και ο σταρ της hip hop σκηνής βρίσκονται ταυτόχρονα στο ίδιο μέρος. Κανείς δεν έχει συγκεκριμένη ταυτότητα ή ιδιότητα και είναι αυτή ακριβώς η φαινομενική σύγχυση που ορίζει τον Gucci. 

GU638_CRUISE 20
GU638_CRUISE 20

Ένα καλειδοσκόπιο, όπου η Sienna Miller, ο Iggy Pop, η Benedetta Barzini και ο Gucci Mane εκπροσωπούν πολλούς  συνδεδεμένους κόσμους, με τις πόρτες διάπλατα ανοιχτές. Η κορύφωση έρχεται με τον Gucci Mane: το καλλιτεχνικό του όνομα είναι ένας φόρος τιμής στο brand, το οποίο με τη σειρά του παίζει με πολλές αναφορές. Το πάρτυ είναι ανοιχτό και σας προσκαλεί να κάνετε RSVP ακριβώς όπως είστε (#ComeAsYouAre_RSVP).