H Emma Stone στην Ελλάδα | Οι λεπτομέρειες της εμφάνισής της με Louis Vuitton

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός του Hollywood βρέθηκε στη χώρα μας για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, στην οποία πρωταγωνιστεί.

H Emma Stone είναι στην Ελλάδα. Την είδηση, ασφαλώς, συνοδεύει το ενδιαφέρον για κάθε πληροφορία που αφορά την επίσκεψή της στη χώρα μας, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας μικρού μήκους ταινίας "Βληχή" του Γιώργου Λάνθιμου, στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και τις κομψές εμφανίσεις της. Εξάλλου, μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες σταρ του Hollywood αυτή τη στιγμή, βραβευμένη με Όσκαρ, η οποία διακρίνεται από μία γοητευτική προσωπικότητα κι ένα ακομπλεξάριστο χαρακτήρα, που κέρδισε κι όλους όσοι βρέθηκαν στην Κεντρική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας. 

Το κοστούμι της Emma Stone, που ξεχώρισε και  ο Λάνθιμος!

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Γιώργος Λάνθιμος, ο Έλληνας σκηνοθέτης που διαπρέπει στο εξωτερικό και στις ταινίες του συμμετέχουν κορυφαία ονόματα του διεθνούς κινηματογράφου, όπως η Nicole Kidman, η Rachel Weisz και η Olivia Colman, έχει βρει τη μούσα του στο πρόσωπο της Emma Stone. Αυτό ισχύει και από την αντίστροφη: η ταλαντούχα και πανέμορφη Stone λατρεύει τον Λάνθιμο. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, "Ο Γιώργος είναι δώρο. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για όσα μου αρέσουν όταν συνεργάζομαι με τον Γιώργο. Πρώτα από όλα τα πάμε πολύ καλά, ταιριάζουμε ως άνθρωποι. Καλλιτεχνικά, είναι μεγάλη ευτυχία το να εμπιστεύεσαι ολοκληρωτικά έναν σκηνοθέτη. Όταν κάθεται στην κάμερα ο Γιώργος, δεν ανησυχώ για τίποτα, για καμία λεπτομέρεια". 

H Emma Stone στην Ελλάδα | Οι λεπτομέρειες της εμφάνισής της με Louis Vuitton
H Emma Stone στην Εθνική Λυρική Σκηνή με κοστούμι Louis Vuitton. 

Πολλά, όμως, σχολιάστηκαν και για την κομψή εμφάνιση της Stone με κοστούμι, το οποίο μάλιστα πήρε και τα εύσημα από τον σκηνοθέτη, ο οποίος σε ερώτηση της ηθοποιού "τί μου βρήκες; [σ.σ. και την επέλεξε ως πρωταγωνίστρια του, προφανώς]" απάντησε "κατ' αρχάς, το ωραίο σου κοστούμι". Το υπέροχο, λοιπόν, αυτό κοστούμι από μετάξι, με το ασύμμετρο σακάκι και το παντελόνι με τα γυρισμένα μπατζάκια, σε light blue απόχρωση, έχει την υπογραφή του οίκου Louis Vuitton. Το ίδιο και τα ασημί minimal πέδιλα με τα οποία ολοκλήρωσε το πολύ στιλάτο σύνολό της.

H Emma Stone, εξάλλου, αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που έχει επιλέξει ο γαλλικός οίκος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Nicolas Ghesquière για να τον εκπροσωπούν σε δημόσιες εμφανίσεις και το κόκκινο χαλί, ενώ και η ηθοποιός έχει ξεχωρίσει την αξεπέραστη, διαχρονική αισθητική της Louis Vuitton που συνδυάσει το κλασικό με το μοντέρνο με απαράμιλλη δεξιοτεχνία, γι' αυτό και τον επιλέγει ακόμα και σε εμφανίσεις της πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας. Το νυφικό της, για παράδειγμα, είχε την υπογραφή του οίκου Louis Vuitton και μ' αυτό εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του πρόσφατου Met Gala, λίγα 24ωρα πριν ταξιδέψει στη χώρα μας. 

Emma Stone