Ο οίκος Fendi άνοιξε την πρώτη του μπουτίκ στην Ελλάδα

Άλλος ένας κορυφαίος οίκος μόδας κατέφθασε τη Μύκονο.

Louis Vuitton, Gucci, Dior, Balenciaga, Burberry, Elisabetta Franchi είναι κάποια από τα luxury brands που έχουν παρουσία στη χώρα μας με δικές τους μπουτίκ. Και τώρα έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα κορυφαίο όνομα της μόδα: ο οίκος Fendi άνοιξε κατάστημα στη Μύκονο, το πρώτο δικό του στην Ελλάδα. 

Ο οίκος Fendi ακολουθεί το παράδειγμα των οίκων που έχουν επιλέξει από χρόνια το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων ως ιδανική τοποθεσία για τις μπουτίκ τους. Εξάλλου, η Μύκονος αποτελεί διεθνή jet set προορισμό, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο φημισμένους του πλανήτη. Το κατάστημα θα βρίσκεται στο Nammos Village, στη διάσημη παραλία της Ψαρού, τον shopping προορισμό που φιλοξενεί luxury brands και υποδέχεται χιλιάδες τουρίστες κάθε καλοκαίρι. 

Διαβάστε Επίσης

Το κατάστημα εμπνέεται από τη Μεσογειακή ατμόσφαιρα και ακολουθεί την αρχιτεκτονική των Κυκλάδων. Εκτείνεται σε 90 τ.μ. και διαθέτει δυο πατώματα, ενώ τα μακριά του παράθυρα επιτρέπουν στον ήλιο να ρίχνει φως σ' όλο τον χώρο. Στον εσωτερικό του καταστήματος είναι κυρίαρχα τα φυσικά στοιχεία με το δρύινο πάτωμα να "διακόπτεται" από γαλάζιες επιφάνειες υγρού γυαλιού, ενώ το ταβάνι είναι κατασκευασμένο από λευκές δοκούς και μπαμπού. Ταπετσαρίες από raffia και στοιχεία με ναυτικό θέμα διακοσμούν τα δοκιμαστήρια, ενώ τα έπιπλα είναι σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον και έρχονται σε μία μίξη από κατασκευές σε τραβερτίνα, ξύλο, ρατάν και μπαμπού. 

Στο νέο κατάστημα Fendi στη Μύκονο θα μπορεί να βρει κανείς προϊόντα του οίκου από κάθε κατηγορία, ακόμα και κομμάτια από τη Fendace, ενώ μία special εκδοχή της τσάντας Fendi Peekaboo ISeeU σε μεσαίο μέγεθος θα διατίθεται αποκλειστικά για όλη την Ευρώπη στη μπουτίκ της Μυκόνου. 

Διαβάστε Επίσης