Το υπέροχο amination βίντεο για τη 2021/22 Métiers d'art της Chanel

O οίκος Chanel θα παρουσιάσει εκ νέου τη Métiers d'art 2021/22 συλλογή του στη Φλωρεντία.

Ο οίκος Chanel ταξιδεύει στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στη Φλωρεντία, για να παρουσιάσει ξανά τη συλλογή 2021/22 Métiers d'art. Το show είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 7 Ιουνίου, ενώ η πρώτη παρουσίαση της συλλογής είχε γίνει στον περασμένο Δεκέμβρη στο ολοκαίνουργιο κτίριο le19M - το οποίο στεγάζει πλέον όλους τους τεχνίτες και τα εργαστήρια με τα οποία συνεργάζεται η Chanel. 

H Métiers d'art, εξάλλου, είναι η συλλογή που ο οίκος αφιερώνει στους δεξιοτέχνες συνεργάτες του για να τιμήσει την τεράστια συνεισφορά τους στις δημιουργίες των συλλογών του, και το ταξίδι στη Φλωρεντία έχει σκοπό να αναδείξει την κληρονομιά της ιστορικής πόλης και το τεράστιο know-how σε διάφορες τέχνες και τεχνικές- ο οίκος, μάλιστα, διατηρεί και συνεργασίες με εργαστήρια της Φλωρεντίας. 

Επίσης, η Chanel επιστρέφει στην Ιταλία μετά από επτά χρόνια  για να παρουσιάσει collection της μετά την τελευταία που ήταν το show για τη συλλογή Métiers d'Art 2015/16 στα Στούντιο της Τσινετσιτά. Επιπλέον, αυτό είναι το δεύτερο show που οργανώνει εκτός έδρας μετά την πανδημία και το show για την Cruise 2021/22 που παρουσίασε στο Ντουμπάι τον Νοέμβριο. 

Το υπέροχο amination βίντεο για τη 2021/22 Métiers d'art της Chanel

chanel_2021-22-metiers-dart

Το υπέροχο βίντεο και οι εικονογραφήσεις

Λίγο πριν το show στη Φλωρεντία, ο οίκος έδωσε στη δημοσιότητα ένα amination βίντεο και εικονογραφήσεις του REMEMBERS studio, το ίδιου που είχε αναλάβει και το animation βίντεο που προλόγιζε την παρουσίαση του Δεκέμβρη. Πρωταγωνίστριες στο βίντεο και τις εικόνες είναι τα μοντέλα Pan Haowen, Mariam de Vinzelle και Akon Changkou σ' ένα ονειρικό ταξίδι από το Παρίσι στις όχθες του Ποταμού Άρνο

Το ταξίδι ξεκινάει από το κτίριο le19M, το οποίο γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμο από τη τσιμεντένια πρόσοψή του που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Rudy Ricciotti. Πριν ανακαλύψουν το Ponte Vecchio, το εμβληματικό μνημείο της Φλωρεντίας, οι τρεις ηρωίδες ντυμένες με δημιουργίες της κολεξιόν, διέρχονται ενός σύμπαντος που μοιάζει με όνειρο το οποίο μας υπενθυμίζει το άριστο savoir - faire της Maisons d'art: ένα δάσος από καμέλιες, που φέρνουν στο νου τις αντίστοιχες του Maison Lemarié, πιέτες και πτυχώσεις από το Les Ateliers Lognon, καρφίτσες και μακριά κολιέ από τους χρυσοχόους Goossens και κουμπιά με διακοσμητικά από το Maison Desrues. 

Δείτε το animation βίντεο