Τα notos καλωσόρισαν το καλοκαίρι με μια ξεχωριστή εμπειρία shopping

Ένα μοναδικό PR event στα πολυκαταστήματα notos.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με νέες, απόλυτα καλοκαιρινές και ανανεωμένες βιτρίνες, τα πολυκαταστήματα notos, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες πολυκαταστημάτων, με πολυετή πορεία στην ελληνική αγορά, στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, καλωσόρισαν το καλοκαίρι σε ένα μοναδικό PR event. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στον 5ο όροφο του πολυκαταστήματος, όπου βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Τύπου, Influencers και λαμπερές παρουσίες από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Οι νέες καλοκαιρινές βιτρίνες με εντυπωσιακά 3D παγωτά και έντονα καλοκαιρινά στοιχεία, γεμάτες fun, pop, neon επιγραφές, έδωσαν ζωντάνια και μια cool διάθεση στο event.

Τα notos καλωσόρισαν το καλοκαίρι με μια ξεχωριστή εμπειρία shopping

Οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στα νέα fashion corners του πολυκαταστήματος και γνώρισαν από κοντά όλα τα τελευταία summer beauty, fashion & home trends των μεγάλων και ανερχόμενων brands. Στο event οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα premium ελληνικά αναψυκτικά Three Cents, ενώ γεύτηκαν δροσερά παγωτά.

Τα νέα corners του 5ου ορόφου, GUESS ACTIVE, Selected Femme, NAKD, Ninety Percent, MYT
Τα νέα corners Sister Jane & Patrizia Pepe στον 5ο όροφο

"Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι στα notos, με νέες fashionable βιτρίνες, pop διάθεση, καλοκαιρινό ύφος κι έντονο χρώμα. Το αναπτυσσόμενο portfolio των πολυκαταστημάτων notos και η ένταξη των πιο fashionable brands σε Ομορφιά, Μόδα και Σπίτι δίνουν ένα εύρος επιλογών στον καταναλωτή μας προσφέροντας αυτή την αγοραστική εμπειρία της οποίας το επίκεντρο είναι ο πελάτης μας", δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζωή Πυθαρούλη, Marketing & Communications Director, notos Department Stores.

"Στα πολυκαταστήματα notos χαράζουμε νέα πορεία με νέα στρατηγική αναβάθμισης και "ενημέρωσης” των καταστημάτων και των συλλογών. Παρόλο που λειτουργούμε ως multi retailer με 4 φυσικά πολυκαταστήματα και παρουσία online, προσφέροντας μια omni αγοραστική εμπειρία, παραμένει πολύ σημαντικό το ιστορικό πολυκατάστημα ναυαρχίδα στην περιοχή της Ομόνοιας. Με την ευκαιρία των νέων καλοκαιρινών βιτρινών μας, είχαμε την ευκαιρία να καλέσουμε τον κόσμο να επισκεφτεί το πολυκατάστημά μας στην καρδιά της πόλης, να βιώσει τις αλλαγές και να καλωσορίσουμε μαζί το καλοκαίρι και μια νέα εποχή!", είπε η Βαλέρια Τάραντο, Managing Director, notos Department Stores BU.

Βαλέρια Τάραντο, Managing Director, notos Department Stores BU, Ζωή Πυθαρούλη, Marketing & Communications Director, notos Department Stores, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Founder & CEO Outstand Communications
Βαλέρια Τάραντο, Managing Director, notos Department Stores BU, Ζωή Πυθαρούλη, Marketing & Communications Director, notos Department Stores, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Founder & CEO Outstand Communications. 

Επιπλέον, τοποθετήθηκαν στις βιτρίνες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης QR codes, τα οποία οδηγούν σε αντίστοιχη σελίδα στο notos.gr και στις οποίες εμφανίζονται τα προϊόντα που εμπεριέχονται στις βιτρίνες κάθε πολυκαταστήματος, δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιον περαστικό που δεν έχει χρόνο στη διάθεσή του ή στην περίπτωση που είναι κλειστό το πολυκατάστημα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, να σκανάρει και να πραγματοποιήσει ηλεκτρονικά την αγορά του. Ενώ, το επόμενο διάστημα αναμένεται να τοποθετηθούν αντίστοιχα QR codes και στις βιτρίνες των πολυκαταστημάτων Πειραιά και Καλαμάτας. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί άλλη μία δράση στην κατεύθυνση του omni channel.

Η εκδήλωση υπενθύμισε ότι τα πολυκαταστήματα notos απαντάνε και ικανοποιούν όλα τα "θέλω" των καταναλωτών, με ανανεωμένους χώρους και μάρκες, χαρίζοντας την απόλυτη εμπειρία shopping. Προσελκύουν νέα ανερχόμενα και περισσότερα brands που εξυπηρετούν τις ανάγκες εύρους ηλικιών και προτιμήσεων προσφέροντας μοναδικές προσφορές και προνόμια.

Τα νέα corners Sister Jane & Patrizia Pepe στον 5ο όροφο
Τα νέα corners Sister Jane & Patrizia Pepe στον 5ο όροφο

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos στα social κανάλια μας σε Instragram, Facebook & YouTube

Social channels: IG: notosofficial, FB: notosGreece & YouTube: notosofficial

Web: www.notos.gr