Γιατί αξίζει να αποκτήσετε ένα μπεζ φόρεμα όπως αυτό της Gwyneth Paltrow μετά τα 50

Το little neutral dress της Gwyneth Paltrow πρόκειται να ανανεώσει το στιλ σας.

Αυτή την περίοδο, η Gwyneth Paltrow γιορτάζει το νέο επαγγελματικό βήμα που τη θέλει να συνεργάζεται με το brand Copper Fit για τη δημιουργία μίας σειράς ρούχων που θα φέρουν το όνομά της. Για την προώθηση της εν λόγω collection, η Gwyneth Paltrow βρέθηκε πρόσφατα σε event που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles, φορώντας ένα αμάνικο collar dress σε μπεζ απόχρωση από τη συλλογή της Emilia Wickstead για την άνοιξη του 2023. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας συνδύασε το φόρεμά της με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα που φέρουν την υπογραφή του Malone Souliers και David Yurman κοσμήματα. 

Διαβάστε Επίσης

Από την εμφάνιση της Gwyneth Paltrow ξεχωρίσαμε το hero item που κάθε κομψή γυναίκα αξίζει να προσθέσει στη γκαρνταρόμπα της. Ο λόγος για το φόρεμα σε neutral αποχρώσεις που συναγωνίζεται σε κομψότητα και φινέτσα το "μικρό μαύρο φόρεμα". Οι γήινες αποχρώσεις, και συγκεκριμένα το μπεζ, είναι πρωταγωνιστές στη φθινοπωρινή μόδα, αφού αποπνέουν κομψότητα και πολυτέλεια: δύο στοιχεία που κάθε γυναίκα επιθυμεί για το ντύσιμό της. 

Γιατί αξίζει να προσθέσετε ένα neutral φόρεμα στη συλλογή σας μετά τα 50; 

Όπως αναφέρουμε συχνά, το στιλ δεν επηρεάζεται από νούμερα όπως η ηλικία. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου, η κάθε γυναίκα γνωρίζει πολύ καλύτερα τι της ταιριάζει και τι όχι, αλλά και έχει καταφέρει να ανακαλύψει τους τρόπους για να ανανεώνει έξυπνα το ντύσιμό της. Αυτό σημαίνει πως δεν απορρίπτει κάποια διαχρονικά κομμάτια όπως το little black dress, αλλά έχει καταφέρει να ανακαλύψει και άλλα one pieces που χαρακτηρίζονται από τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες

Ακριβώς όπως συμβαίνει με το μαύρο φόρεμα, έτσι και το μπεζ είναι μία πολύ chic επιλογή για διαφορετικές περιστάσεις. Σε mini, midi ή maxi μήκος, ένα μπεζ φόρεμα πρόκειται να ανανεώσει το ντύσιμό σας στο γραφείο, θα αναβαθμίσει τις casual chic βόλτες σας στην πόλη, αλλά και θα κάνει τη διαφορά στις βραδινές εξόδους σας. Οι νέες συλλογές των brands άλλωστε προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από φορέματα σε neutral τόνους, ώστε να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ και την αισθητική σας. 

Το look της Gwyneth Paltrow

Get the Look

Κοτλέ shirt dress Cos

Μακρύ φόρεμα με κορδέλα Massimo Dutti

Φόρεμα Max Mara

Midi φόρεμα Savannah Morrow

Maxi φόρεμα Jacquemus