Τα μίντι φορέματα που θα φοράτε συνέχεια μέχρι να μπει ο χειμώνας

Τα καλύτερα φορέματα που μπορείτε να φορέσετε αυτή την εποχή.

Οι μήνες του Φθινοπώρου χαρακτηρίζονται μεταβατικοί ως προς το στιλ. Κι αν ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με ανάλαφρο, σχεδόν καλοκαιρινό ντύσιμο, καθώς προχωράμε προς τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν: πιο ζεστά κομμάτια, όπως ας πούμε τα μακρυμάνικα ή τα ελαφριά πανωφόρια, έρχονται να πάρουν τον πρώτο λόγο. Τα φορέματα, βεβαίως, παίζουν και αυτή την εποχή πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού προσφέρουν ευελιξία και ακαταμάχητο στιλ, ενώ αν πρέπει να μιλήσουμε ειδικά για τα μίντι φορέματα, είναι ασφαλώς αυτά που συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη προτίμηση αφού εξυπηρετούν ιδανικά και το ανανεωμένο office style του Φθινοπώρου. 

Διαβάστε Επίσης

Ποια μίντι φορέματα να επιλέξετε;  

Αν επομένως αναζητάτε μίντι φορέματα για να επενδύσετε αυτή την εποχή και να τα φοράτε συνέχεια μέχρι να μπει ο "βαρύς" χειμώνας που έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις στο styling, μπορείτε να στραφείτε σε επιλογές όπως τα φορέματα με πλισέ φούστες, τα άνετα εβαζέ ή τα διαχρονικά pencil. Ιδανικές σιλουέτες αποτελούν τα σεμιζιέ (shirtdresses) τα οποία μπορείτε να φορέσετε με μια ζώνη στη μέση για να αναδείξετε τη σιλουέτα σας αλλά και τα φορέματα με ασύμμετρα μήκη που εξασφαλίσουν μία πιο μοντέρνα ματιά στο ντύσιμό σας. 

Μοτίβα όπως τα πουά, τα καρό και τα animal print συμβαδίζουν με την φθινοπωρινή διάθεση, ενώ χρώματα όπως τα καφέ, τα μπεζ, τα κεραμιδί ή τα λαδί γίνονται επίσης ιδανικά για την εποχή. Από την άλλη, αν θέλετε να παρατείνετε λίγο τη φωτεινή διάθεση του καλοκαιριού στο ντύσιμό σας μπορείτε να επιλέξετε πιο έντονα χρώματα όπως το hot pink ή το ζεστό πορτοκαλί. 

Μη διστάσετε να επενδύσετε σε φορέματα που έχουν κοντό ή τρουακάρ μανίκι ή διαθέτουν ανοιχτή λαιμόκοψη, επειδή θεωρείτε ότι δεν θα σας φανούν χρήσιμα στο κρύο του χειμώνα. Μπορούν να φορεθούν με layering και να σας εξασφαλίσουν ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία στα looks σας. 

Editor's choice 

Πλισέ charmeuse μίντι shirtdress Polo Ralph Lauren, Ralph Lauren Boutique.

Πουά μεταξωτό φόρεμα Sportmax, Max Mara Boutique.

Εβαζέ φόρεμα από βισκόζη με μοτίβο, Tommy Hilfiger.

Καρό ντραμπέ μίνι φόρεμα, Isabel Marant Étoile.

Μίντι φόρεμα σε ύφανση ριπ, Riska.

Σεμιζιέ φόρεμα με μοτίβο, H&M.

Ζέρσεϊ μάξι φόρεμα σε γραμμή skater με στρογγυλή λαιμόκοψη Jaeger, Marks & Spencer.

Φόρεμα εβαζέ με ζώνη, Zara.

Φόρεμα ζέρσεϋ pencil με πτυχώσεις, LOLA.

Φόρεμα πλεκτό κεντητό, Mango.