Οι knee high μπότες για να φορέσετε με τα χειμερινά φορέματα

Οι πιο κολακευτικές μπότες της χειμερινής σεζόν.

Μία από τις ενδείξεις  πως ο χειμώνας είναι προ των πυλών είναι όταν ξεκινά η αναζήτηση του ιδανικού ζευγαριού μπότες. Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, οι προτάσεις ανάμεσα στις οποίες χρειάζεται να επιλέξετε ποικίλουν. Μποτάκια με chunky, τρακτερωτή σόλα, flat, με τετράγωνο ή kitten heel, over-the-knee ή στο ύψος του αστραγάλου, σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το καφέ, αλλά και σε πιο ιδιαίτερους τόνους όπως το βουργουνδί ή το off white. Ανάμεσα στη λίστα με όλες τις προτάσεις των οίκων ωστόσο, υπάρχει ένα στιλ μπότας που χαρακτηρίζεται ως το πιο κολακευτικό. Ο λόγος για τις knee-high μπότες, δηλαδή εκείνες που φτάνουν έως λίγο πριν το γόνατο

Οι knee- high μπότες, λοιπόν, αξίζουν σίγουρα να βρίσκονται στη χειμερινή shopping list σας για διάφορους λόγους. Είναι κομψές, πολύ πρακτικές, είναι σίγουρο πως θα βρείτε τα σχέδια που ταιριάζουν με το προσωπικό στιλ σας και ακόμα περισσότερο είναι το ιδανικό ζευγάρι για να φορέσετε με τα χειμερινά φορέματά σας. Mini, midi ή maxi, πλεκτά, αέρινα ή μη, μονόχρωμα ή εμπριμέ, τα φορέματα του χειμώνα συνδυάζονται τέλεια με τις knee-high μπότες, δημιουργώντας ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα. 

Extra Tip: Αν αναζητάτε ένα ζευγάρι μπότες που θα φοράτε στην καθημερινότητα, και συγκεκριμένα από το πρωί στο γραφείο έως τη βραδινή έξοδο, ένα ζευγάρι knee-high μπότες με τετράγωνο τακούνι είναι μία αγορά που θα ευχαριστηθείτε χωρίς αμφιβολία. Το εν λόγω στιλ τακουνιού συνδυάζει σταθερότητα και άνεση, συνεπώς πρόκειται να τις φοράτε ώρες χωρίς να αισθανθείτε ιδιαίτερη κόπωση. 

Editor's Picks

Δερμάτινες μπότες με logo, Gucci.

Μπότες Gianvito Rossi, Kalogirou.

Μπότες με τακούνι, Jimmy Choo.

Μπότες Högl, Digalakis.

Δερμάτινες μπότες, Gabriela Hearst.

Δερμάτινες μπότες με τετράγωνο τακούνι Nine West, Haralas.

Μπότες με τετράγωνο τακούνι, The Row.

Μπότες μέχρι το γόνατο, H&M.

Δερμάτινες μπότες EXE, Tsakiris Mallas.

Ψηλή δερμάτινη μπότα, Zara.