Τα holiday essentials από τη συλλογή της Nautica

Οι επιλογές σε δώρα που μπορείτε να κάνετε για γυναίκα και άντρα από τη συλλογή της Nautica

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει κι αυτό σημαίνει ότι ήρθε και η στιγμή να επιλέξουμε τα δώρα που θα κάνουμε σε αγαπημένα πρόσωπα. Σε παράλληλο χρόνο, πολλοί απ' εμάς ετοιμαζόμαστε για χειμερινές αποδράσεις στις αργίες των γιορτών, που σημαίνει επίσης αναζήτηση για τα κομμάτια που θα υποστηρίξουν τα κατάλληλα outfits. Και στις δυο περιπτώσεις, ο shopping προορισμός που θα ικανοποιήσει καλύτερα τις ανάγκες σας είναι οι συλλογές της Nautica. 

Τα holiday essentials από τη συλλογή Nautica 

Τα holiday essentials από τη συλλογή της Nautica

Ζεστά και στιλάτα outwears όπως puffer μπουφάν, parkas και shearling fleece jackets, cozy πουλόβερ με cable - knit ή rib-knit πλέξη σε διάφορα χρώματα και fleece μπλούζες με φερμουάρ, διαχρονικά κομψά polo μπλουζάκια και καρό πουκάμισα, άνετα utility παντελόνια και joggers, cargo pants και τζιν, μαζί με τα υπέροχα αξεσουάρ του χειμώνα, όπως μάλλινοι σκούφοι, γίνονται ιδανικές επιλογές για δώρα που μπορείτε να προσφέρετε σε γυναίκες και άνδρες, αλλά και οι καλύτερες λύσεις για το χειμερινό σας ντύσιμο, ιδίως να περιλαμβάνει αποδράσεις που απαιτούν ζεστασιά και άνεση χωρίς να στερούνται το στιλ. 

nautica

Στη συλλογή της Nautica θα βρείτε επίσης homewear όπως pajama sets σε σχέδια για όλη την οικογένεια και ζεστές κάλτσες για απολαυστικές και χαλαρωτικές στιγμές στο σπίτι. Είναι, επίσης, ιδανικές προτάσεις για δώρο. 

Όπου και αν βρεθείτε αυτές τις γιορτές, όπως κι αν το γιορτάσετε, βγαίνοντας έξω ή μένοντας μέσα, όσα δώρα θελήσετε να προσφέρετε, η χειμερινή συλλογή της Nautica είναι αυτή που έχει τις καλύτερες επιλογές για κάθε περίπτωση. 

nautica

Για ακόμα περισσότερη έμπνευση και πληροφορίες ακολουθήστε τη Nautica στο Instagram: nautica

Ανακαλύψτε τις συλλογές στα καταστήματα Nautica στη Γλυφάδα (Α. Μεταξά 22, τηλ .2108944493) και τη Θεσσαλονίκη ( Eμπορικό Kέντρο Mediterranean Cosmos, τηλ 2310474479), όπως και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, σε όλη την Ελλάδα.