Τα festive looks της Kate Middleton που θα γίνουν η έμπνευσή σας για τις γιορτές

Η Kate Middleton εμπνέει με το στιλ της.

Όποια κι αν είναι η εποχή του χρόνου, όσον αφορά στο στιλ μας, η έμπνευση από τις εμφανίσεις κάποιων γυναικών θα λειτουργεί πάντα ως πολύτιμη βοήθεια. Τα τελευταία χρόνια, η Kate Middleton έχει αναλάβει αυτό τον ρόλο, αφού κάθε νέα της εμφάνιση καταφέρνει να αποσπά πολύ θετικά σχόλια, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για χιλιάδες γυναίκες. Έτσι, λίγο πριν υποδεχτούμε επισήμως την festive season, συγκεντρώσαμε κάποιες εμφανίσεις της Kate Middleton από τις οποίες μπορείτε να εμπνευστείτε.

Πρόσφατα μάλιστα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραβρέθηκε στη χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργάνωσε στο Westminster Abbey εκ μέρους της βασιλικής οικογένειας. Για την εν λόγω festive περίσταση, η Kate Middleton φόρεσε ένα maroon coat dress με μακρύ μανίκι και χρυσά κουμπιά, τα οποίο συνδύασε με αξεσουάρ στον ίδιο χρωματικό τόνο. Με αφορμή λοιπόν, αυτή την εμφάνιση, συγκεντρώσαμε κάποιες στιλιστικές συμβουλές που ακολουθεί πιστά η ίδια στις εορταστικές εμφανίσεις της. 

Τα festive looks της Kate Middleton που θα γίνουν η έμπνευσή σας για τις γιορτές

Στιλιστικές συβουλές από το festive style της Kate Middleton

Σε μία διπλωματική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Buckingham Palace, η Kate Middleton φόρεσε ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα διά χειρός Jenny Packham. Από την εν λόγω εμφάνιση, αξίζει να κρατήσουμε πως τα κόκκινα φορέματα, στα οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία ο Valentino Garavani, είναι συνώνυμο του festive style. Από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς έως το χριστουγεννιάτικο πάρτι της εργασίας σας, είναι σίγουρο πως μπορείτε να βρείτε το ιδανικό κόκκινο φόρεμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. 

Στις αρχές του 2020, το royal ζεύγος ταξίδεψε στο Δουβλίνο με την Kate Middleton να πραγματοποιεί μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της, φορώντας ένα πράσινο shimmering φόρεμα του brand The Vampire’s Wife. Από το εν λόγω look της πριγκίπισσας αξίζει να κρατήσετε πως εκτός από τις παγιέτες ή τις πούλιες, τα shimmering υφάσματα είναι επίσης ένας πολύ κομψός τρόπος για να δημιουργήσετε λαμπερές εμφανίσεις την περίοδο των γιορτών. 

Τα φορέματα με δαντέλα επίσης είναι ιδανική επιλογή για τις εορτασικές εμφανίσεις την περίοδο των Χριστουγέννων. Η Kate Middleton φόρεσε ένα Alexander McQueen φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες στο Royal Variety Performance, το 2019. 

Το 2021, η Kate Middleton είχε περπατήσει στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας "No Time to Die" με μία δημιουργία υψηλής ραπτικής που είχε την υπογραφή της Jenny Packham. Η στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσετε από το εν λόγω look είναι πως το χρυσό είναι πάντα η πιο κομψή επιλογή για τις επίσημες περιστάσεις των γιορτών, ειδικά εάν σας αρέσει το glam style

Στην πρεμιέρα της ταινίας "Top Gun: Maverick", η Kate Middleton περπάτησε στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα maxi Roland Mouret μαύρο φόρεμα, υπενθυμίζοντας μας πως το little black dress είναι πάντα η πιο κομψή επιλογή που μπορούμε να κάνουμε. Ακόμα και την περίοδο των γιορτών.

Εκτός από το μαύρο, που είναι το χρώμα που προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες για το festive ντύσιμο, φέτος τις γιορτές μπορείτε να υιοθετήσετε μία από τις κορυφαίες τάσεις του χειμώνα, δηλαδή το Barbiecore. Επιλέξτε ένα φόρεμα ή ακόμα και ένα κοστούμι σε hot pink απόχρωση, ακριβώς όπως έκανε και η Kate Middleton σε μία από τις επίσημες εμφανίσεις της. 

Τα Χριστούγεννα του 2021, η Kate Middleton για το festive look της υπέκυψε στη διαχρονική γοητεία του κόκκινου παλτό. Η -πλέον- πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε ένα κατακόκκινο παλτό, το οποίο συνδύασε με εξίσου κόκκινες γόβες, υπενθυμίζοντας μας τη στιλιστική αξία του εν λόγω πανωφοριού. 

Μια επιπλέον στιλιστική συμβουλή που ακολουθεί συχνά η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι να προσθέτει μικρές δόσεις λάμψης στο ντύσιμό της. Για παράδειγμα, τα Χριστούγεννα του 2018 πέτυχε τον εν λόγω στόχο, προσθέτοντας στο outfit της μία καρφίτσα με διαμάντια. Ακόμα κι αν προτιμάτε το minimal στιλ, ένα λαμπερό κόσμημα θα προσθέσει το glam στοιχείο που χρειάζεται το στιλ σας αυτή την περίοδο.