Γιορτή της Μητέρας | Τα κομψά κοσμήματα που μπορείτε να της προσφέρετε

Τα ιδανικά κοσμήματα για τη Γιορτή της Μητέρας.

Τραγούδια, έργα ζωγραφικής, μυθιστορήματα, φωτογραφίες, ποιήματα. Ο ρόλος της Μητέρας αποτελεί πηγή έμπνευσης για καλλιτέχνες και για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά από πάντα και για πάντα. Συμβολίζει τη ζωή, την ανιδιοτελή αγάπη, τη φροντίδα και το μεγαλείο ψυχής. Η σημαντικότερη γυναίκα στη ζωή του ανθρώπου ξεκίνησε να γιορτάζεται από την εποχή της αρχαιότητας στην Ελλάδα με τη δεύτερη ημέρα του Φεβρουαρίου να είναι αφιερωμένη σε εκείνη. Ωστόσο, από τη δεκαετία του '60 και μέχρι σήμερα, η χώρα μας έχει υιοθετήσει την παράδοση του δυτικού πολιτισμού, έτσι η Γιορτή της Μητέρας έχει καθιερωθεί για τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου.

Καθώς η ημέρα που είναι αφιερωμένη στη μητρότητα πλησιάζει, αποτελεί μία επιπλέον ευκαιρία για να προσφέρετε ένα ξεχωριστό δώρο στη μαμά σας. Εκτός από ένα φιλί, μία αγκαλιά και ένα σ'αγαπώ, που είναι πάντα υπεραρκετά και υπεράνω των υλικών αγαθών, ένα δώρο μόδας μπορεί να κάνει τη μητέρα σας ακόμα πιο χαρούμενη. Συγκεκριμένα, καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στην ομορφιά ενός κοσμήματος και αυτή είναι η πρόταση που έχουμε να σας κάνουμε.

Ένα κολιέ με μικρά διαμάντια ή μαργαριτάρια, ένα βραχιόλι με διακριτική λάμψη, ένα κολιέ γούρι, ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια για τις πιο fashionistas μαμάδες ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκοι είναι μερικές από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείτε να κάνετε για αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Editor's Picks

Βραχιόλι Symbols άπειρο από επιχρυσωμένο ασήμι 925° Li-La-Lo

Βραχιόλι με στρογγυλό στοιχείο από χρυσό 14Κ Al'Oro

Κολιέ Bela Louloudaki

Βραχιόλι Yannis Sergakis

Δαχτυλίδι Chopard, Kassis

Δαχτυλίδι BYZANCE σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με διαμάντι 0.02cts Zolotas

Λευκόχρυσο δαχτυλίδι Κ18 με round και baguette cut μπριγιάν Serkos

Σκουλαρίκια με επίστρωση χρυσού 14Κ & κυβική ζιρκόνια Pandora

Σκουλαρίκια-σταγόνα Gema Swarovski

Σκουλαρίκια Lalaounis

Σκουλαρίκια Gofas

Κολιέ με πέρλες JIA JIA

Σκουλαρίκια Alexander McQueen

Σκουλαρίκια Roxanne Assoulin

Σκουλαρίκια Isabel Marant

Σκουλαρίκια Chloé

Σκουλαρίκια Valentino Garavani

Σκουλαρίκια με πέρλες Balenciaga