Οι πιο κομψές flat μπαλαρίνες για το φθινόπωρο

Οι flat μπαλαρίνες που θα φορέσετε με κάθε φθινοπωρινό σύνολο.

Καθώς η νέα σεζόν ξεκινά, η προσοχή των γυναικών στρέφεται στην ανανέωση του στιλ, κάνοντας κάποιες νέες προσθήκες στη γκαρνταρόμπα τους. Εκτός από τις τάσεις της μόδας, οι οποίες όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, μπορούν να προκαλέσουν μεγάλο ενθουσιασμό, υπάρχουν και κάποια διαχρονικά κομμάτια που αξίζουν την προσοχή μας. Οι flat μπαλαρίνες είναι ένα από αυτά

Διαβάστε Επίσης

Αυτό το τόσο ιδιαίτερο στιλ παπουτσιών που εμφανίστηκα πριν από αιώνες και απευθυνόταν κυρίως σε επαγγελματίες χορευτές και αργότερα μεταπήδησε στον κόσμο της μόδας, μετά από το μεγάλο του come back που πραγματοποιήθηκε το φθινόπωρο του 2022, μέσα από τη συλλογή του οίκου Miu Miu, συνεχίζει να μας απασχολεί.

Οι flat μπαλαρίνες είναι ένα στιλ παπουτσιών που συνδυάζουν την άνεση με την πρακτικότητα, την κομψότητα με τη φινέτσα. Είναι ιδανικές για τη μεταβατική περίοδο και πολύ περισσότερο για το φθινόπωρο. Ο λόγος που αξίζουν μία θέση στη φθινοπωρινή shopping list είναι κυρίως επειδή συνδυάζονται εύκολα με φορέματα και φούστες, παντελόνια και κοστούμια είτε επιθυμείτε να δημιουργήσετε μία κομψή εμφάνιση στο γραφείο είτε σε κάποια casual βόλτα στην πόλη. 

Editor's Picks

Μπαλαρίνες Ferragamo Kalogirou

Μπαλαρίνα βελουτέ Mango

Δετές δερμάτινες μπαλαρίνες Massimo Dutti

Μπαλαρίνες Miu Miu Kalogirou

Μπαλαρίνες Chloé

Μπαλαρίνες Maison Margiela

Μπαλαρίνες Jimmy Choo

Μπαλαρίνες MACH & MACH

Μπαλαρίνες Christian Louboutin