Τα πιο κομψά λευκά πουκάμισα από τις νέες συλλογές των brands

Το λευκό πουκάμισο ως leader του φθινοπωρινού ντυσίματος.

Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για το λευκό πουκάμισο. Αυτό φυσικά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως στερείται ενδιαφέροντος ή πως δεν είναι άξιο συζήτησης. Μάλιστα, ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Το λευκό πουκάμισο έχει αποδείξει πολλές φορές τη στιλιστική του αξία μέσα στον χρόνο και θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Διαβάστε Επίσης

Φέτος μάλιστα, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, οίκοι μόδας όπως οι Loewe, Valentino, Christian Dior, Balmain, Alexander McQueen, Proenza Schouler, Bottega Veneta, Sacai, Louis Vuitton, Prada, Simone Rocha, Zimmermann και The Row παρουσίασαν τόσο πολλές και τόσο διαφορετικές εκδοχές του λευκού πουκαμίσου, που είναι δεδομένο πως κάθε γυναίκα θα οραματιστεί να φορά κάποιο από αυτά. Εκτός από το διαχρονικό button-up, το λευκό πουκάμισο διακοσμείται με 3D λουλούδια, μικρά στρας ή πέρλες, αποκτά "hourglass" σιλουέτα αλλά και loose γραμμή, είναι pussy bow, έχει διαφάνειες ή δαντέλα. Γενικώς, παρουσιάζει τεράστια ποικιλία, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει κάθε στιλιστική ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας. 

Οι νέες συλλογές των brands λοιπόν που μόλις έχουν κυκλοφορήσει, αποτελούνται από διάφορα λευκά πουκάμισα που αξίζουν την προσοχή σας. Πώς θα τα φορέσετε; Με τζιν ή λευκά παντελόνια, με κοστούμια και φορέματα, με tailored bottoms, ή κάνοντας layering με φορέματα, μπλούζες ή πουλόβερ. 

Editor's Picks

Άνετο κρεπ πουκάμισο Tommy Hilfiger

Μπλούζα από ποπλίνα με γιακά H&M

Κοντό πουκάμισο από ποπλίνα με τσέπες Massimo Dutti

Λευκό πουκάμισο Max Mara

Pussy-bow πουκάμισο Nina Ricci

Δαντελένιο πουκάμισο Self-Portrait

Λευκό πουκάμισο AMI PARIS

Λευκό πουκάμισο Joseph

Λευκό πουκάμισο με 3D λουλούδι Alexander McQueen

Λευκό πουκάμισο με λουλούδια Comme des Garçons GIRL

Πουκάμισο Chloé

Πουκάμισο Gucci