Τα 5 staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας για το 2024

Τα ρούχα και αξεσουάρ που πρωταγωνιστούν στη γυναικεία γκαρνταρόμπα του 2024.

Όσον αφορά στο ντύσιμο της χειμερινής περιόδου είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να έχετε στη συλλογή σας κάποια κομμάτια που θα σας βοηθήσουν να ντυθείτε προσεγμένα σε κάθε περίσταση και ταυτόχρονα θα σας προστατεύσουν από το κρύο. Ευτυχώς λοιπόν υπάρχουν κάποια staple κομμάτια στη γυναικεία γκαρνταρόμπα που ανταποκρίνονται στις εν λόγω στιλιστικές ανάγκες που έχει κάθε σύγχρονη γυναίκα. Ποια είναι αυτά;

Οι must have μπότες

Τα 5 staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας για το 2024

Τα πουλόβερ από κασμίρι

Το κασμίρι ανήκει στα καλύτερα υφάσματα που μπορείτε να επιλέξετε για τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σας. Ένα πουλόβερ από το εν λόγω υλικό είναι ο καλύτερος τρόπος αφενός να αντιμετωπίσετε τη χαμηλή θερμοκρασία και αφετέρου να δημιουργήσετε μία εμφάνιση που αποπνέει πολυτέλεια. 

poulover

Τα απαραίτητα πανωφόρια

Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη φινέτσα που αποπνέει ένα καλοραμμένο παλτό. Το άκρως απαραίτητο πανωφόρι του χειμώνα συνεχίζει να έχει μία σταθερή θέση στη λίστα με τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας και το 2024. Η πρώτη επένδυση που χρειάζεται να κάνετε είναι ένα παλτό σε διαχρονική απόχρωση όπως το μαύρο, το γκρι ή το καφέ. Στη συνέχεια ωστόσο, μη διστάσετε να πειραματιστείτε με μία πιο bold εκδοχή όπως το κόκκινο παλτό. 

palto

Τα go-to tops

Εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε ένα στοιχείο που θέλουμε να χαρακτηρίζει το στιλ του 2024, αυτή θα ήταν η άνεση, αλλά και η πρακτικότητα. Συνεπώς χρειάζεται να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με περισσότερα ρούχα που μας προσφέρουν άνεση τόσο όσο τα φοράμε και πρακτικότητα όταν χρειάζεται να τα συνδυάσουμε με άλλα items. Φέτος λοιπόμ, προτείνουμε να επενδύσετε σε περισσότερα κομψά και εντυπωσιακά tops, τα οποία συνδυάζονται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια με μονόχρωμα παντελόνια ή τζιν και έχουν την ικανότητα να κάνουν upgrade στο look. Μπορεί να είναι τα pussy bow πουκάμισα, μπλούζες σε εντυπωσιακά μοτίβα ή top σε έντονες μονοχρωμίες. Η επιλογή είναι δική σας. 

tops

Τα elevated παντελόνια

Η λίστα με τα staple κομμάτια που θα φορέσουμε το 2024 ολοκληρώνεται με την elevated εκδοχή των παντελονιών που θα κάνουν το στιλ μας ακόμα πιο ξεχωριστό. Πρόκειται για δύο κατηγορίες bottoms που ταιριάζουν στις περισσότερες, αν όχι σε όλες τις γυναίκες. Το πρώτο είναι το τζιν παντελόνι σε ψηλόμεση και ίσια γραμμή. Το δεύτερο είναι το μαύρο δερμάτινο παντελόνι. Αυτό που τα κατατάσσει στην ίδια κατηγορία είναι πως έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν αμέσως ένα σύνολο, παραμένοντας μία safe επιλογή όσον αφορά στο styling. 

panteloni

Editor's Picks

Μπότες μέχρι το γόνατο Staud Kalogirou

Δερμάτινες μπότες με τετράγωνο τακούνι Paris Texas Kalogirou

Πουλόβερ Khaite

Μάξι Μπλούζα Ζιβάγκο από Ultrasoft Cashmere Falconeri

Παλτό Totême

Παλτό Max Mara

Πουκάμισο Chloé

Pussy bow πουκάμισο Zimmermann

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι Calvin Klein

Μαύρο παντελόνι paperbag από δέρμα νάπα Massimo Dutti