Τα μπουφάν που υπόσχονται κομψότητα ακόμα και στην πιο χαμηλή θερμοκρασία

Τα πιο ζεστά μπουφάν για τον χειμώνα

Διανύουμε την πιο κρύα εποχή του χρόνου, δηλαδή τον χειμώνα και η ανάγκη για ένα πανωφόρι που θα μας κρατήσει ζεστές ακόμα και στην πιο χαμηλή θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Σύμφωνα με τις fashion experts μάλιστα, ανάλογα με τους βαθμούς Κελσίου που προβλέπονται για την εκάστοτε ημέρα, μπορούμε να επιλέξουμε και το αντίστοιχο πανωφόρι. Από τους δέκα βαθμούς και κάτω, η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε είναι ένα μπουφάν.

Διαβάστε Επίσης

Τα τελευταία χρόνια, τα μπουφάν και μάλιστα εκείνα που είναι σε μακρύ μήκος και συχνά puffer δεν είναι απλώς ένα πανωφόρι που θα μας προστατεύσει από το κρύο. Πολύ περισσότερο, πρωταγωνιστούν στο street style του χειμώνα, συνδυάζονται με ό,τι αποφασίσουμε να φορέσουμε και μας κρατούν ζεστές, ενώ παράλληλα νιώθουμε κομψές. 

Σε περίπτωση λοιπόν, που επιθυμείτε να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας ένα cozy πανωφόρι, τα μπουφάν που θα βρείτε στις χειμερινές συλλογές των luxury brands είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Προτείνουμε να ξεκινήσετε με ένα μπουφάν σε ουδέτερη απόχρωση όπως το λευκό, το μαύρο ή το μπεζ και να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας αργότερα με έναν πιο bold τόνο όπως το κόκκινο ή το κίτρινο

Editor's Picks

Καπιτονέ μπουφάν Canada Goose

Μπουφάν Herno

Μακρύ καπιτονέ μπουφάν με επένδυση πούπουλα και φτερά Massimo Dutti

Μπουφάν Max Mara

Μίντι φουσκωτό μπουφάν Primaloft® υδροαπωθητικό Oysho

Oversized μπουφάν Balenciaga

Μπουφάν με ζώνη Burberry

Μπουφάν rag & bone

Μπουφάν Moncler