Αυτά είναι τα αρώματα που αποπνέουν πολυτέλεια και class

Οι πιο "πολυτελείς" νότες και τα μυστικά για να μυρίζετε "ακριβά" κάθε μέρα, όλη μέρα.

Οι μικρές πολυτέλειες της ζωής είναι αυτές που κάνουν τελικά όλη τη διαφορά στην καθημερινότητά μας- από ένα ποτήρι καλό λευκό κρασί, μέχρι ένα luxury-smelling άρωμα. Για να μυρίζετε "ακριβά", δεν είναι απαραίτητο να φοράτε αποκλειστικά δημιουργίες μεγάλων οίκων. Ιδού τι μπορείτε να κάνετε:

Choose niche

Οι περισσότερες γυναίκες αγοράζουν άρωμα με βάση τις τάσεις. Τη δεκαετία του 1970 τα έντονα πράσινα, φλοράλ αρώματα, όπως το Chanel No.19, ήταν της μόδας, τη δεκαετία του 1980 οι πιο "βαριές" δημιουργίες, όπως το Dior Poison, ήταν οι πιο δημοφιλείς, ενώ το 1990 η μόδα καλούσε για πιο "καθαρά", λευκά φλοράλ αρώματα, όπως το CK One.

Σήμερα η μοναδικότητα είναι εκείνη που έχει μεγαλύτερη σημασία, με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να αποφεύγουν τα mainstream αρώματα και να αναζητούν ιδιαίτερες δημιουργίες, που μόνο εκείνες θα φορούν. Οίκοι, όπως οι Byredo, Diptyque Maison Francis Kurkdjian και Frederic Malle, προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από niche αρώματα, που η πολυπλοκότητα των νοτών τους τα κάνει να μυρίζουν "ακριβά".  

The perfect notes

Αν είστε ήδη perfume connoisseur και έχετε βρει τους οίκους που σας ταιριάζουν, αναζητήστε αρώματα με νότες γιασεμιού και τριαντάφυλλου της Grasse, περγαμόντο, φιστίκι, ίριδα και musk, που αποπνέουν πολυτέλεια. 

Perfume Layering

Διαβάστε Επίσης

Αν θέλετε να έχετε μία αρωματική υπογραφή, που να είναι πραγματικά μοναδική, ένα μόνο άρωμα δεν είναι αρκετό. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να φορέσετε ένα άρωμα, που να είναι πραγματικά μοναδικό, είναι να γίνετε master στο λεγόμενο perfume layering ή perfume cocktailing, δηλαδή στην τέχνη "ανάμιξης" δύο ή περισσότερων αρωμάτων.

Overall Hygiene

Όσο ιδιαίτερο και να είναι το άρωμά σας, ποτέ δεν θα καταφέρετε να μυρίζετε "ακριβά", αν δεν ακολουθείτε τις βασικές πρακτικές σωματικής υγιεινής. Τόσο το καθημερινό μπάνιο, όσο και η χρήση αποσμητικού κι ενυδατικών λοσιόν θα κάνουν, την εσάνς που αφήνετε στο πέρασμά σας πραγματικά ακαταμάχητη.

Διαβάστε Επίσης