Το ντοκιμαντέρ του Gucci για τον Sabato De Sarno

Το ντοκιμαντέρ "Who is Sabato De Sarno? A Gucci Story" καταγράφει άγνωστες στιγμές από την προετοιμασία της Gucci Ancora.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το νέο του καλλιτεχνικό διευθυντή, Sabato De Sarno, αναλαμβάνει να μας συστήσει καλύτερα ο οίκος Gucci και ανακοινώνει την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ "Who is Sabato De Sarno? A Gucci Story". Το ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησαν οι Ariel Schulman και Henry Joos προσφέρει μια ματιά στη δημιουργία του fashion show για τη συλλογή Gucci Ancora, με την οποία έκανε το ντεμπούτο του ο De Sarno, και θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Mubi στις 15 Μαρτίου. Την αφήγηση στο 20λεπτο φιλμ, που υπόσχεται ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του Gucci, έχει αναλάβει ο ηθοποιός και ambassador, Paul Mescal

Το ντοκιμαντέρ του Gucci για τον Sabato De Sarno

Επιχειρώντας μια κατάδυση στο δημιουργικό σύμπαν και το όραμα του καλλιτεχνικού διευθυντή Sabato De Sarno για τη πρώτη του συλλογή για τον οίκο, το ντοκιμαντέρ "Who is Sabato De Sarno? A Gucci Story" φέρνει στο φως "άγνωστα" στιγμιότυπα, υφαίνοντας μία αφήγηση η οποία ξεπερνά τα όρια του runway. Δίνοντας έμφαση στην ομαδική δουλειά ως βασική αξία, το φιλμ παρουσιάζει τη συλλογική προσπάθεια του Sabato De Sarno και της ομάδας  του, αναδεικνύοντας το συλλογικό πάθος και την αφοσίωση πίσω από τη δημιουργική διαδικασία. 

Who is Sabato De Sarno? A Gucci Story

Το ντοκιμαντέρ αιχμαλωτίζει την ουσία της γοητείας του κόσμου της μόδας, προσκαλώντας τους θεατές να ανακαλύψουν τη μαγεία που κρύβεται πίσω από κλειστές κουρτίνες, ενώ την ίδια στιγμή συστήνει τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή καθώς αυτός μοιράζεται την προσωπική του εμπειρία, το πάθος και το όραμά του για το iconic brand. Από την έναρξη της δημιουργικής διαδικασίας ως τη σχολαστική εκτέλεση στα παρασκήνια, το φιλμ παρουσιάζει μία μοναδική εκδοχή των άγνωστων ιστοριών που διαμόρφωσαν τη Gucci Ancora. 

Who is Sabato De Sarno? A Gucci Story

Μετά την πρεμιέρα του "Who is Sabato De Sarno? A Gucci Story" και παράλληλα με το λανσάρισμα της συλλογής στα καταστήματα, ο Gucci θα πραγματοποιήσει προβολές σε μεγάλες πόλεις σ' όλο τον πλανήτη, επιτρέποντας στο κοινό να απολαύσει ένα φιλμ μικρού μήκους στη μεγάλη οθόνη. Από τις 3 Απριλίου μια εμπλουτισμένη εκδοχή του ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Apple Vision Pro, τον καινοτόμο χωροταξικό υπολογιστή της Apple, κάτι μοναδικό για τη βιομηχανία της μόδας και της πολυτέλειας. Διαθέσιμη στο App Store, η εμπλουτισμένη version επιτρέπει στους θεατές να διαμορφώσουν τον χώρο τους και να καταδυθούν στην ομορφιά και τη δεξιοτεχνία της Gucci Ancora. Επιπλέον, σε συνεργασία με την Air France, ο οίκος θα διαθέσει για προβολή το "Who is Sabato De Sarno? A Gucci Story" σε όλες τις πτήσεις στη διάρκεια του Απριλίου. 

Who is Sabato De Sarno? A Gucci Story POSTER

Δείτε το teaser