5 no fail ανοιξιάτικοι συνδυασμοί για να αντιγράψετε φέτος το Πάσχα

Πώς θα δημιουργήσετε κομψά σύνολα για το Πάσχα με κομμάτια που έχετε ήδη στη συλλογή σας.

Με τη γιορτή του Πάσχα να είναι προ των πυλών, ως fashion lovers που αγαπούν το προσεγμένο ντύσιμο, έχουμε ήδη ξεκινήσει να σκεφτόμαστε τα outfits που θα δημιουργήσουμε τις επόμενες ημέρες. Ο στόχος είναι να σκεφτούμε casual chic συνδυασμούς για την εκάστοτε πασχαλινή περίσταση και οι influencers της μόδας έχουν ήδη προνοήσει ώστε να μας προτείνουν τα πιο έξυπνα styling tips και combos. 

Διαβάστε Επίσης

-1 Ακόμα κι αν είστε λάτρεις του διαχρονικού στιλ και αισθάνεστε κάπως διστακτικές με τον στιλιστικό πειραματισμό, προτείνουμε να βγείτε από το comfort zone σας, προσθέτοντας μικρές χρωματικές πινελιές στο ντύσιμό σας. Για παράδειγμα, εάν αποφασίσετε να φορέσετε το αγαπημένο σας τζιν και ένα απλό λευκό t-shirt, μπορείτε να αναβαθμίσετε το αποτέλεσμα, κρατώντας μία τσάντα σε έντονο χρώμα όπως το κόκκινο. Το outfit σας θα είναι αμέσως πιο εντυπωσιακό και σύγχρονο.

-2  Εκτός από τις τσάντες και τα υπόλοιπα αξεσουάρ, τα παπούτσια είναι επίσης ένας έξυπνος τρόπος για να αναβαθμίσετε το στιλ σας. Φέτος την άνοιξη, οι πιο ενημερωμένες fashionistas δεν αποχωρίζονται τα mesh shoes. Πρόκειται για τις flat μπαλαρίνες με ημιδιαφάνεια, που είναι η νέα fashion εμμονή των experts. 

-3 Εάν υπάρχει κάτι που μπορεί να συναγωνιστεί σε κομψότητα το "μικρό μαύρο φόρεμα", αυτό είναι δίχως αμφιβολία το λευκό. Φέτος την άνοιξη, το λευκό φόρεμα έχει την τιμητική του και βρίσκεται στη λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας. Σύμφωνα με τους Giambattista Valli, Valentino, Prada, Gucci, Alberta Ferretti, Dior, Stella McCartney, Chloé, Michael Kors, Acne Studios, Tory Burch, Sportmax, Cecilie Bahnsen, Gabriela Hearst και Ralph Lauren, το λευκό φόρεμα θα πρέπει να βρίσκεται σε μία από τις πρώτες θέσεις της ανοιξιάτικης shopping list σας. Ακριβώς όπως και με το μαύρο, μπορείς να βρεις την ιδανική εκδοχή του λευκού φορέματος για κάθε πιθανή περίσταση, είτε είναι casual είτε formal. 

-4 Το denim σαφώς δεν θα μπορούσε να λείπει από το street style της άνοιξης. Κάθε σεζόν, οι fashionistas ανακαλύπτουν και έναν νέο ή πιο σύγχρονο τρόπο για να φορέσουν τα denim κομμάτια που οι περισσότερες γυναίκες έχουμε στη συλλογή μας. Για τη φετινή άνοιξη, προτείνουν τα canadian tuxedos με denim πουκάμισα και σακάκια σε συνδυασμό με ψηλόμεσες επίσης denim παντελόνες ή maxi φούστες. 

#1 Μπεζ look και flat μπαλαρίνες

#2 Λινό κοστούμι και σακάκι

#3 Σακάκι και slip dress

#4 Λευκό φόρεμα και αξεσουάρ από raffia

#5  Πουκάμισο,  mini φούστα και loafers

Διαβάστε Επίσης