Οι λεπτομέρειες για το show της Max Mara Resort 2025 στη Βενετία

Ο οίκος αποκάλυψε την τοποθεσία και τον "πρωταγωνιστή" της συλλογής.

Η Βενετία είναι ο προορισμός που επέλεξε η Max Mara για να αποκαλύψει τη Resort 2025 συλλογή της. Η είδηση έχει γίνει γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, όμως τώρα ο οίκος επιστρέφει με περισσότερες λεπτομέρειες. Το show στη Βενετία είναι προγραμματισμένο για τις 11 Ιουνίου και ο τόπος διεξαγωγής του θα είναι το Palazzo Ducale. 

Διαβάστε Επίσης

Το Παλάτι των Δόγηδων αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της πόλης της Βενετίας. Χτίστηκε το 1340 και αποτελεί δείγμα της βενετσιάνικης γοτθικής αρχιτεκτονικής, κατοικήθηκε από τους Δόγηδες, τους ανώτατους ηγέτες της Δημοκρατίας της Βενετίας (697 μ.Χ. με 1797 μ.Χ) και από το 1923 λειτουργεί ως μουσείο. 

Επιπλέον, η Max Mara μοιράστηκε ένα look από το show για τη συλλογή Max Mara FW24 προσφέροντας ένα στοιχείο για τον "πρωταγωνιστή" της Resort 2025: το σακάκι. 

Max Mara FW24

O Creative Director της Max Mara, Ian Griffiths, έχει πολύ ενδιαφέρουσες πηγές έμπνευσης να αναφέρει για τις συλλογές του και μένει να δούμε τι έχει ετοιμάσει για το show της Max Mara Resort 2025.  Τo 2021, η Max Mara ταξίδεψε για τη Resort συλλογή του στο νησί Ίσκια στον κόλπο της Νάπολης και η έμπνευση ήταν οι "Swans" του Καπότε, το 2022 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας και η γυναίκα -έμπνευση ήταν η ακτιβίστρια Natália Correia, και το 2023 το show φιλοξενήθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας με τα " Septem Flores" του Μεσοκαλόκαιρου να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη resort συλλογή. 

Διαβάστε Επίσης