Η Max Mara θα παρουσιάσει τη Resort 2025 συλλογή της στη Βενετία

To show της Max Mara θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου.

Μετά τη Στοκχόλμη της Σουηδίας, οπότε και παρουσίασε τη Resort 2024, η Max Mara ετοιμάζει το show της για τη Resort 2025 επιλέγοντας ως προορισμό της αυτή τη φορά τη Βενετία. Το fashion show θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου στη φημισμένη ιταλική πόλη, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το ακριβές location, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Το show θα πραγματοποιηθεί την πρώτη μέρα του διεθνούς έκθεσης ανδρικού ντυσίματος Pitti Uomo, η οποία ξεκινήσει στη Φλωρεντία και θα διαρκέσει ως τις 14 Ιουνίου, ενώ ακολουθεί η εβδομάδα ανδρικής μόδας στο Μιλάνο (14-18/06) όπου θα παρουσιαστούν οι συλλογές Spring 2025. 

O creative director της Max Mara, Ian Griffiths, ακολουθεί ένα πολύ ενδιαφέρον ταξιδιωτικό μονοπάτι για τα shows των Resorts συλλογών του, ορμώμενος κάθε φορά από την ξεχωριστή έμπνευσή του. Τo 2021 ήταν το νησί Ίσκια στον κόλπο της Νάπολης και οι "Swans" του Καπότε, το 2022 ήταν η Λισαβόνα της Πορτογαλίας και η ακτιβίστρια Natália Correia, και το 2023 η Στοκχόλμη της Σουηδίας και τα " Septem Flores" του Μεσοκαλόκαιρου, ενώ ακόμα πιο πίσω ο οίκος είχε ταξιδέψει στο Βερολίνο, τη Σανγκάη, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη

Διαβάστε Επίσης