Τα 6 πανωφόρια που επιλέγουν να φορέσουν οι Γαλλίδες αυτή την εποχή

Ποια παλτό, σακάκια, τζάκετ επιλέγουν οι κομψές Γαλλίδες.

Το Parisiac chic είναι ένας χαρακτηρισμός που προδιορίζει το στιλ που εμπέεται από το ντύσιμο των πιο κομψών γυναικών του πλανήτη, των Γαλλίδων. Με το φθινόπωρο να πλησιάζει στο τέλος του, ένα βασικό κομμάτι στα καθημερινά outfits έχουν γίνει τα πανωφόρια

Σακάκια, παλτό, καμπαρντίνες, δερμάτινα πανωφόρια έχουν γίνει απαραίτητα στις εμφανίσεις που προορίζονται για την εποχή που το κρύο έχει αρχισει να δείχνει τις διαθέσεις του και η έμπνευση για τα κομμάτια που θα εξασφαλίσουν την κομψότητα είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Μία αναζήτηση ανάμεσα στα looks που έχουν υιοθετήσει οι ανεπιτήδευτα κομψές Γαλλίδες θα σας δώσει τις ιδέες που χρειάζεστε για ένα φρεσκάρισμα στο dayt-to-day στιλ σας και θα σας καθοδηγήσουν στις αγορές σας. 

Διαβάστε Επίσης

Ο λογαριασμός Parisiens in Paris στο Instagram καταγράφει το στιλ των Παριζιάνων της "διπλανής πόρτας" και τα ποστ που φιλοξενεί αυτή την εποχή με τα outfits του Φθινοπώρου δίνουν μια καλή γεύση από τις επιλογές των παριζιάνων fashionistas σε πανωφόρια. Καρό σακάκια και παλτό, κλασικές μπεζ καμπαρντίνες, δερμάτινα πανωφόρια κοντά ή μακριά, ζεστά shearling τζάκετ και παλτό είναι από τις πιο κλασικές επιλογές που όμως οι στιλιστικοί συνδυασμοί τους τα κάνουν να δείχνουν εξαιρετικά μοντέρνα, ενώ από τις τάσεις τις εποχής οι Γαλλίδες μοιάζει να έχουν ξεχωρίσει τα shackets, τα οποία θα τα δείτε να τα φοράνε με τζιν και φαρδιά παντελόνια. Μία πιο σικ - και très parisien!- είναι αυτή των tweed blazers που επίσης θα δείτε να συνδυάζουν με τα αγαπημένα τους jeans και designer bags. 

#1 Δερμάτινα τζάκετ και καμπαρντίνες 

#2 Μπεζ καμπαρντίνες 

#3 Tweed σακάκια 

#4 Καρό σακάκια και παλτό 

#5 Shachets 

#6 Shearling