Τα καλύτερα street style looks για γυναίκες άνω των 50

Ιδέες για στιλάτο ντύσιμο από τις εμφανίσεις των insiders της μόδας.

Το street style όπως αυτό αποτυπώνεται από τον φακό των φωτογράφων στη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας, είναι ένας γλαφυρός τρόπος για να δηλώσουν και να επικοινωνήσουν οι insiders της μόδας τις στιλιστικές τους προτάσεις και προτιμήσεις. Στη διάρκεια των fashion weeks οι δρόμοι των πόλεων που τις φιλοξενούν γεμίζουν από εκπροσώπους της μόδας και καλεσμένους που συναγωνίζονται στην κομψότητα και το ξεχωριστό στιλ. Με την Κοπεγχάγη, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι να ολοκλήρωσαν πρόσφατα το πρόγραμμά τους, μία τεράστια ποικιλία από street style looks προσφέρονται για έμπνευση, ενώ ανάμεσά τους ξεχώρισαν και οι εμφανίσεις των κομψών γυναικών άνω των 50. 

Γνωστές influencers, όπως η Grece Ghanem, η Renia Jaz  και η Caroline de Maigret, που εκπροσωπούν τις ηλικίες λίγο πριν και μετά τα 50, έδωσαν το παρών στα fashion shows προσφέροντας παράλληλα στιλιστικές ιδέες με τα looks τους. Όπως θα διαπιστώσετε, το ντύσιμό τους διακρίνεται από φρεσκάδα και μοντέρνα ματιά. Οι επιλογές του αποδεικνύουν ότι η μόδα δεν περιορίζεται από την ηλικία και ότι αποτελεί υπόθεση προσωπικού γούστου, τόλμης και διάθεση για πειραματισμό. 

Κομμάτια όπως καμπαρντίνες, κοστούμια, ντένιμ φούστες, πουκάμισα, λεοπάρ, δερμάτινα, αλλά και κλασικοί συνδυασμοί όπως τζιν παντελόνια με blazers ήταν ανάμεσα στις επιλογές του για street style εμφανίσεις με άποψη. 

Street style Inspo