Τα street style looks από το Παρίσι που επιβεβαιώνουν το parisian chic

Οι κομψές εμφανίσεις των insiders στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Στο Παρίσι διεξάγεται αυτές τις μέρες η γαλλική Εβδομάδα Μόδας και εκπρόσωποι της μόδας, από κάθε γωνιά του πλανήτη, έχει συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν τα fashion show κορυφαίων οίκων. Αν και το κλίμα είναι βαρύ κι αβέβαιο μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία με τη εισβολή της Ρωσίας, η διοργάνωση διεξάγεται κανονικά με τη Fédération de la Haute Couture et de la Mode, τη διοργανώτρια αρχή της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, ωστόσο, να έχει ήδη ζητήσει με μήνυμά της από τους συμμετέχοντες να ζήσουν την εμπειρία με "σοβαρότητα" που "να αντανακλά τις σκοτεινές αυτές ώρες". 

Διαβάστε Επίσης

Οι εικόνες από τα πρώτα street style looks που φτάνουν από τη γαλλική πρωτεύουσα αποκαλύπτουν ήδη μια διάθεση, καθώς τα εκκεντρικά looks και τα έντονα χρώματα μοιάζει να απουσιάζουν από τις επιλογές των insiders της μόδας. Αντιθέτως, το parisian chic, που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό και στα διαχρονικά staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας (καμπαρντίνες, μαριενιέρες, μοντέρνα ταγιέρ και κομψά tailored σακάκια), κάνει αισθητή την παρουσία του στις εμφανίσεις, ενώ δεν απουσιάζουν οι πιο τολμηρές επιλογές όπως τα λεοπάρ μοτίβα και τα έντονα καρό. 

Τα παρακάτω street style looks προσφέρουν μία γεύση από κομψό και ενημερωμένο street style, όπως το διδάσκει η παρισινή μόδα. 

Τα looks που επιβεβαιώνουν το parisiac chic