10 mini τσάντες που θα κάνουν τα βραδινά σύνολα του καλοκαιριού να μοιάζουν με editorial μόδας

Το αξεσουάρ που θα κάνεις τις καλοκαιρινές εμφανίσεις πιο ξεχωριστές.

Ένα από τα πιο διάσημα quotes μόδας υποστηρίζει πως η ζωή είναι πολύ μικρή, προτρέποντας κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα να κρατήσει τις πιο ιδιαίτερες, τις πιο κομψές τσάντες. Ακριβώς αυτή τη στιλιστική συμβουλή φαίνεται πως ακολουθούν και οι περισσότεροι οίκοι μόδας που σε κάθε νέα συλλογή δείχνουν την αρμόζουσα προσοχή σε αυτό το τόσο ξεχωριστό αξεσουάρ μόδας.

Οι τσάντες άλλωστε εκτός από τον χρηστικό τους ρόλο, αφού σε αυτές αποθηκεύουμε όλα τα αντικείμενα που χρειαζόμαστε στη διάρκεια της ημέρας, έχουν ως στόχο να ομορφύνουν κάθε εμφάνιση, casual, formal ή semi-formal. Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, οι τάσεις που αφορούν τις τσάντες έχουν "φορέσει” την πιο fun, glam και πολύχρωμη εκδοχή τους, ενθουσιάζοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές fashion lovers.

Εκτός από τις XL, ευρύχωρες τσάντες, οι νέες συλλογές των brands προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από mini τσάντες που έχουν ένα και μοναδικό στόχο. Να προσθέσουν λάμψη και φινέτσα στα βραδινά σύνολα του καλοκαιριού, κάνοντας τα να μοιάζουν σαν να έχουν βγει από editorial μόδας. Για εσάς που αγαπάτε τις πιο ουδέτερες επιλογές, μία mini τσάντα από φυσικά υλικά όπως το raffia, η οποία ταιριάζει με τα πάντα, θα προσθέσει έναν αέρα φρεσκάδας στα σύνολα του καλοκαιριού.

Εξίσου ενδιαφέρουσες επιλογές είναι οι mini τσάντες και τα clutch σε έντονα χρώματα όπως το φούξια ή το γαλάζιο ή οι τσάντες με oversized αλυσίδες και logos. Εναλλακτικά, μία mini τσάντα σε ουδέτερο τόνο όπως το λευκό θα συνοδεύσει με ευκολία κάθε βραδινό σύνολο. Για εσάς που δείχνετε τόλμη στο στιλ σας, μία τσάντα κεντημένη με χάντρες πρόκειται να χαρίσει έναν bohemian χαρακτήρα στα σύνολά σας.

Editor's Picks

Mini δερμάτινη τσάντα Fendi

Clutch τσάντα Valentino Garavani

Jodie bag Bottega Veneta

Τσάντα με logo Dolce & Gabbana

Τσάντα box με χάντρες Zara

Clutch The Attico

Σατέν clutch Tom Ford

Clutch τσάντα Simone Rocha

Clutch τσάντα Callista Crafts

Τσάντα Cult Gaia Kalogirou