10 πέδιλα με τετράγωνο τακούνι που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα

Γιατί αξίζει να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι πέδιλα με τετράγωνο τακούνι;

Οι shoe lovers θα μπορούσαμε να χωριστούμε εύκολα σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη ανήκουν όλες εκείνες που δεν διαπραγματεύονται την άνεση στην καθημερινότητά τους και επιλέγουν κυρίως flat παπούτσια για τις day to night εμφανίσεις τους. Στη δεύτερη όμως, ανήκουν όλες εκείνες που έχουν ως style icon τη Carrie Bradshaw και μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, ακόμα κι αν σημαίνει πως πρέπει να ισορροπήσουν επάνω σε αυτά για αρκετές ώρες. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, υπάρχει ένα στιλ παπουτσιών που μπορεί να σας ενθουσιάσει. Ο λόγος για τα πέδιλα με τετράγωνο τακούνι.

Τα block-heel πέδιλα έχουν μία ιδιαίτερη θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα. Το τετράγωνο τακούνι προσφέρει αρκετή σταθερότητα στο περπάτημα, αφού είναι μεγαλύτερη η επιφάνεια του παπουτσιού που πατά στο έδαφος. Σημαντικό ρόλο παίζει βέβαια και το μήκος του τακουνιού, ωστόσο αυτή είναι μία αρκετά προσωπική επιλογή που κάνει η κάθε γυναίκα.

Γιατί αξίζει να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι πέδιλα με τετράγωνο τακούνι; Ο σημαντικότερος λόγος είναι πως συνδυάζεται εύκολα με διάφορα looks. Είτε αποφασίσετε να φορέσετε φούστα είτε φόρεμα -σε οποιοδήποτε μήκος- είτε τζιν παντελόνι, ένα ζευγάρι block-heel πέδιλα είναι ιδανική επιλογή ώστε να περπατάτε με άνεση όσες ώρες κι αν βρίσκεστε εκτός σπιτιού. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι πως οι νέες συλλογές των shoe brands προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από πέδιλα με τετράγωνο τακούνι σε διάφορες αποχρώσεις ώστε να επιλέξετε το ιδανικό ανάλογα με το εκάστοτε σύνολο.

Editor's Picks

Δερμάτινα πέδιλα Karl Lagerfeld

Πέδιλα Michael Michael Kors

Block heel πέδιλα Casadei

Mules Valentino

Πέδιλα Di Gaia

Πέδιλα Högl digalakis.com

Πέδιλα Porte & Paire

Πέδιλα aeyde

Πέδιλα με τετράγωνο τακούνι Kalogirou

Πέδιλα By Far Kalogirou