5 chic τρόποι για να φορέσετε το τζιν σορτς

Το τζιν σορτς δεν είναι ποτέ out of fashion.

Υπάρχουν κάποια κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που εκ πρώτης όψεως δεν είναι τόσο εντυπωσιακά. Συνήθως, δεν βρίσκονται στη λίστα με τις τάσεις και δεν πρωταγωνιστούν στις νέες συλλογές των luxury οίκων μόδας. Κάθε καλοκαίρι όμως, είτε κάνει κανείς μία βόλτα στα καταστήματα είτε κάποια clicks στα online shops, παρατηρεί πως έχουν μία σταθερή θέση στις συλλογές των brands. Ακριβώς αυτή είναι και η επιτυχία τους, δηλαδή η σταθερότητα στη στιλιστική τους αξία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το τζιν σορτς. 

Αυτό το τόσο ιδιαίτερο bottom, έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των γυναικών για πολλούς λόγους. Είναι άνετο, πολύ πρακτικό και η προσαρμοστικότητα που το χαρακτηρίζει καθιστά το καθημερινό ντύσιμο ένα πιο εύκολο task. Φέτος το καλοκαίρι, το τζιν σορτς διαθέτει μία σταθερή θέση στη λίστα με τα must have κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τόσο για τα looks στην πόλη όσο και για εκείνα των διακοπών. 

Όσον αφορά στο styling, το τζιν σορτς ταιριάζει με τα πάντα και μπορεί να εναρμονιστεί σε διαφορετικά στιλ. Με λινά πουκάμισα και εσπαντρίγιες στο γραφείο, με πλατφόρμες και τοπ στις casual βόλτες στην πόλη, με crop top ή σατινέ πουκάμισα και ψηλοτάκουνα πέδιλα στη βραδινή έξοδο ή το μαγιό και σαγιονάρες στα looks της παραλίας. Οι στιλιστικοί συνδυασμοί είναι τόσοι πολλοί και ποικίλλουν τόσο που είναι σίγουρο πως δεν θα κουραστείτε να το φοράτε όλο το καλοκαίρι. 

#1  Με λινό πουκάμισο και σαγιονάρες

#2 Με λευκό t-shirt και flat μπαλαρίνες

#3 Με crop tops

#4 Με εμπριμέ σατινέ πουκάμισο

#5 Με δαντελένιο τοπ ή πουκάμισο

Extra Tip: Με μαγιό και κιμονό στην παραλία

Διαβάστε Επίσης