5 updated τρόποι για να φορέσετε τα combat μποτάκια

Γιατί αξίζει να επενδύσετε -τουλάχιστον- σε ένα ζευγάρι combat μποτάκια;

Υπάρχουν κάποιες τάσεις που εμφανίζονται σε κάποια σεζόν και η διάρκεια ζωής τους δεν ξεπερνά τα ένα ή δύο χρόνια. Υπάρχουν όμως και κάποιες τάσεις που από τη στιγμή που εμφανίζονται, βρίσκουν τη δική τους, σταθερή θέση στην γκαρνταρόμπα των γυναικών και με την πάροδο του χρόνου αποκτούν την αξία του κλασικού και του must have. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των τελευταίων είναι τα combat μποτάκια, τα οποία εμφανίστηκαν στα shoe trends των τελευταίων χρόνων και η πορεία τους είναι αποκλειστικά ανοδική.

Οι λόγοι της μεγάλης επιτυχίας τους είναι πολλοί και όλοι αρκετά σημαντικοί. Με τρακτερωτή, chunky σόλα ή μη, σε κλασική απόχρωση όπως το μαύρο ή σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το off white ή το μπεζ, τα combat μποτάκια είναι κατάλληλα τόσο για τη χαμηλή θερμοκρασία όσο και για δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως η βροχή ή το χιόνι. Ο βασικότερος λόγος όλων όμως είναι πως τα combat μποτάκια συνδυάζονται με τα πάντα, δίνοντας έναν πιο cool και edgy χαρακτήρα στα χειμερινά σύνολα σας. Από τα εμπριμέ, girly φορέματα και τα τζιν παντελόνια μέχρι τις φούστες και κοστούμια, τα combat boots είναι το στιλ παπουτσιών που αξίζει να φορέσετε. 

Ωστόσο, οι A-listers της μόδας έχουν ήδη αποφασίσει ποιοι είναι οι πιο ενημερωμένοι τρόποι για να φορέσετε τα combat μποτάκια αυτή τη σεζόν και τους έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω. 

#1 Με cargo παντελόνι

#2 Με τζιν

#3 Με leggings

#4 Με δερμάτινο παντελόνι 

#5 Με πλεκτή φούστα

Διαβάστε Επίσης