Summer in the City | Τα effortless chic looks που μπορείτε να κάνετε στην πόλη

Καλοκαίρι στην πόλη: Ντυθείτε κομψά για κάθε περίσταση.

Μπορεί να έχουμε το καλοκαίρι στο μυαλό μας ως την εποχή των διακοπών και των αποδράσεων, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι του το περνάμε στην πόλη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φροντίσουμε εξίσου με τη βαλίτσα των διακοπών τα looks που εξυπηρετούν την καθημερινότητά μας στην πόλη και να παραμείνουμε κομψές σε μία εποχή με κύριο χαρακτηριστικό της τις υψηλές θερμοκρασίες και τη χαλαρή διάθεση.

Τον πρώτο λόγο στο στιλ του καλοκαιριού παίζει η άνεση και τα ρούχα που προσφέρουν δροσιά. Το styling γίνεται ανάλαφρο, τα υφάσματα οφείλουν να είναι ελαφριά και τα χρώματα γίνονται πιο "ανοιχτά" και φωτεινά, ενώ οι σιλουέτες καλό να είναι να προσφέρουν ευελιξία στην κίνηση. Σε μία χρονιά, μάλιστα, που ο μινιμαλισμός έχει το προβάδισμα τις κυρίαρχες τάσεις, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα στη δημιουργία effortless chic looks που μπορούν να βασιστούν σε basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας. 

Πώς να δημιουργήσετε ανεπιτήδευτα κομψά σύνολα στην πόλη; 

Για να πετύχετε τον στόχο σας για αβίαστη κομψότητα το καλοκαίρι, αρκεί να στραφείτε σε κομμάτια - κλειδιά της capsule γκαρνταρόμπας. Φορέστε τα λευκά σας t-shirts με μίντι ή μάξι ντένιμ φούστες ή συνδυάστε μακρυά βαμβακερά φορέματα με sneakers για updated casual looks, διαφορετικά επενδύσετε σ' ένα μία κοντή ολόσωμη φόρμα από ντένιμ που θα συνδυάσετε με φλατ σανδάλια ή slides για τις χαλαρές βόλτες του Σαββατοκύριακου.  

Τα φορέματα έχουν ασφαλώς τον πρώτο λόγο στις καλοκαιρινές εμφανίσεις και μπορούν να εξυπηρετήσουν διαφορετικές περιστάσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ένα μίντι φόρεμα με cutout σε μπεζ ή λευκό χρώμα μπορεί να φορεθεί το πρωί με φλατ σανδάλια αλλά και το βράδυ με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή slingback γόβες και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργήσει και ένα εμπριμέ φόρεμα που θα εξασφαλίσει ένα bold αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας. Φυσικά, μπορείτε να στηριχτείτε σ' ένα διαχρονικό μαύρο φόρεμα για να ένα chic μίνιμαλ αποτέλεσμα στη βραδινή σας έξοδο, ενώ τα καλοκαιρινά co-ords με ζωηρά μοτίβα ή και χρώματα, όπως και τα λινά κουστούμια, που θα φορέσετε με crop tops, bralettes και bandeau tops, είναι απαραίτητα στις summer in the city εμφανίσεις σας. 

Get the style