Τα 8 δερμάτινα κομμάτια που θα χρειάζεστε πάντα στην γκαρνταρόμπα σας

Τα δερμάτινα key-pieces της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Αυτό που κάνει εξαιρετικά γοητευτικά τα δερμάτινα κομμάτια είναι η αξεπέραστη διαχρονικότητά τους. Μία καλή επένδυση σε δερμάτινο ισοδυναμεί συνήθως με τη διαρκή και σταθερή παρουσία του στη γυναικεία γκαρνταρόμπα και αν μιλάμε για κομμάτια που διαθέτουν κλασικές γραμμές, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι τα κομμάτια από δέρμα είναι ασυναγώνιστα forever pieces.

Ακόμα κι αν η μόδα αλλάζει και στρέφεται σε πιο βιώσιμες λύσεις, εξερευνώντας vegan εναλλακτικές για το δέρμα, η διαχρονικότητα των συγκεκριμένων κομματιών προσφέρεται για τη δημιουργία μιας conscious γκαρνταρόμπας. Ένα καλό δερμάτινο παλτό ή ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες, για παράδειγμα, είναι κομμάτια που θα ανασύρετε από τη ντουλάπα σας διαρκώς μέσα στα χρόνια, καθώς μάλιστα μιλάμε για μία κατηγορία της μόδας που ελάχιστα επηρεάζεται από τις τάσεις. Επιπλέον, τα αξεσουάρ από δέρμα, όπως οι τσάντες, τα πορτοφόλια ή οι ζώνες, αποτελούν επίσης κομμάτια που με τη σωστή συντήρηση δύσκολα να φθαρούν και μπορούν να αξιοποιηθούν με συστηματική συνέπεια στις εμφανίσεις σας. 

Διαβάστε Επίσης

The List

Αν, λοιπόν, έπρεπε να σημειώσουμε σε μία λίστα τα δερμάτινα κομμάτια που προσφέρονται ως "κλειδιά" στο καθημερινό ντύσιμο ανεξάρτητα από τάσεις, αυτή οφείλει να περιλαμβάνει: μία δερμάτινη καμπαρντίνα ή παλτό, που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί ως το βράδυ, ένα δερμάτινο biker jacket ή σακάκι, που είναι η μία μοντέρνα εκδοχή σε πανωφόρι, μία δερμάτινη φούστα (σε όποιο μήκος ή σιλουέτα σάς εξυπηρετεί καλύτερα), ένα δερμάτινο παντελόνι, που μπορεί να κάνει υπέροχους συνδυασμούς με τα οποίο ετερόκλητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, ένα δερμάτινο φόρεμα, το οποίο έχει τη δυνατότητα του statement χωρίς ιδιαίτερο styling, ένα δερμάτινο πουκάμισο, το οποίο να φορεθεί και ως overcoat, και φυσικά δερμάτινα παπούτσια (δερμάτινες μπότες, μποτάκια, γόβες) και αξεσουάρ (τσάντες, πορτοφόλια, ζώνες).  

Παρακάτω θα βρείτε 8 δερμάτινα κομμάτια τα οποία διεκδικούν μία μόνιμη θέση στη γκαρνταρόμπα σας: 

Δερμάτινη καμπαρντίνα, Dodo Bar Or.

Faux δερμάτινο σακάκι, Frankie Shop.

Μπορντό δερμάτινο shirtdress, Altuzarra.

Καφέ δερμάτινη μίντι φούστα, Gucci.

Δερμάτινο πουκάμισο, Arket.

Ψηλόμεσα δερμάτινο παντελόνι, AGOLDE.

Δερμάτινα μποτάκια Salvatore Ferragamo, kalogirou.com.

Δερμάτινη τσάντα ώμου Michael Michael Kors, kalogirou.com.