Happy Dressing meets Party Dressing | 10 γιορτινά κομμάτια με χρώμα

Ανεβάστε την ένταση των γιορτινών σας εμφανίσεων προσθέτωντας χρώματα.

Η "έξοδος" από την καραντίνα συνδυάστηκε με μία διάθεση για μεγαλύτερη χαρά και χρώματα στις εμφανίσεις. Το ουδέτερο comfort style που κυριάρχησε τη διάρκεια που μείναμε εντός σπιτιού λόγω πανδημίας έδωσε τη θέση του στο happy dressing, όπως ονομάστηκε η διάθεση για εξωστρέφεια και φως στο ντύσιμο. Οι σχεδιαστές φρόντισαν να δώσουν μέσα από τις δημιουργίες του το tempo για το στιλ που είναι απαραίτητο στη μετά- κόβιντ εποχή και οι συλλογές γέμισαν με αποχρώσεις που σε άλλους καιρούς θα ήταν συνώνυμες αποκλειστικά της θερινής μόδας. 

Διαβάστε Επίσης

Χρώματα όπως το φωτεινό μοβ και το λιλά, το marigold κίτρινο, το φούξια, το πορτοκαλί, το πράσινο (τύπου "Bottega Green”), το royal μπλε και το έντονο, καθαρό κόκκινο απέκτησαν σαφές προβάδισμα στη μόδα της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2021-22 και γίνονται η ισχυρή πρόταση και για τα looks της γιορτινής περιόδου. 

Το happy dressing συναντά το party dressing στα παρακάτω 10 festive κομμάτια που εξισορροπούν αρμονικά τα χρώματα με τις πολυτελείς υφές και λεπτομέρειες. 

Μίντι φούστα με πούλιες, ROTATE.

Μακρύ μεταξωτό φόρεμα, Zara.

Peacock βελούδινο σακάκι, Themis Z.

Σκουλαρίκια κρίκοι με πράσινους κρυστάλλους, Balenciaga.

Μεταξωτό πουκάμισο, Valentino.

Τσάντα μπλε Alexander McQueen, KALOGIROU.

Λαμέ μίνι φόρεμα, The Attico.

Βελούδινο παντελό palazzo Weekend Max Mara, Max Mara.

Πλισέ cape sleeve τοπ, Cos.

Πολύχρωμες γόβες Amina Muaddi, KALOGIROU.