Easter Time | Πώς θα φορέσετε με στιλ τα χρωματιστά κοστούμια

Γιατί ένα χρωματιστό κοστούμι είναι η πιο chic επιλογή για τις πασχαλινές εμφανίσεις σας;

Τα κοστούμια είναι μία από τις αποδείξεις της εξέλιξης που έχει συμβεί στο γυναικείο ντύσιμο μέσα στους αιώνες. Η πρώτη εμφάνιση του χρονολογείται τον 17ο αιώνα και για μερικές χιλιάδες χρόνια, αυτό το αδιαμφισβήτητα κομψό co-ord ήταν αποκλειστικό προνόμιο των ανδρών. Οι δεκαετίες του '70 και '80 έφεραν την αλλαγή, αφού ένας νέος όρος, εκείνος του power dressing κάνει την εμφάνιση του, αλλάζοντας τον τρόπο που αντιμετώπιζαν τόσο οι γυναίκες όσο και η κοινωνία τη μόδα. Από τότε μέχρι σήμερα, το κοστούμι θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το οποίο εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο.

Πλέον, τα κοστούμια καταφέρνουν να αναδείξουν τη θηλυκότητα ενώ ταυτόχρονα είναι ιδανικά για street style εμφανίσεις που αποπνέουν μοντέρνα και cool vibes. Φέτος την άνοιξη μάλιστα, τα κοστούμια στην πιο fun και χρωματιστή εκδοχή τους είναι μία από τις επικρατέστερες τάσεις. Κοστούμια σε bold αποχρώσεις όπως το φούξια, το πράσινο, το κόκκινο, το γαλάζιο, το πορτοκαλί είναι μία από τις αγορές που επιλέγουν να κάνουν οι fashion insiders για την τρέχουσα σεζόν, δημιουργώντας day to night εμφανίσεις.

Διαβάστε Επίσης

Τώρα μάλιστα που το Πάσχα είναι προ των πυλών ένα χρωματιστό κοστούμι είναι μία από τις πιο chic εμφανίσεις που μπορείτε να κάνετε τόσο για το βράδυ της Ανάστασης όσο και για την Κυριακή του Πάσχα. Για μία βραδινή εμφάνιση, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα lingerie top ή με ένα bralette και ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ για μία πιο casual προσέγγιση, μπορείτε να το συνδυάσετε με sneakers, μπαλαρίνες ή loafers. Και στις δύο περιστάσεις, λόγω των ημερών, ένα κόσμημα όπως τα σκουλαρίκια ή το κολιέ, θα προσθέσουν εορταστικά και sparkly vibes στις εμφανίσεις σας.

Editor's Picks

Κοστούμι Tagliatore

Blazer Givenchy

Ψηλόμεσο παντελόνι Givenchy

Σακάκι Stella McCartney

Ψηλόμεση παντελόνα Stella McCartney

Σακάκι Max Mara

Παντελόνι Max Mara

Crepe σακάκι Alex Perry

Crepe παντελόνι Alex Perry

Σακάκι David Koma

Flare παντελόνι David Koma

Ριχτό blazer με κουμπιά Zara

Ριχτό παντελόνι Zara